طرز تهیه و رازهای کباب کوبیده مجلسی رستورانی بدون ریختن از سیخ

به گزارش مهسان بلاگ، 20 تیر (10 جولای) روز جهانی کباب است. نحوه درست کردن کباب کوبیده نرم و آب دار و خوشمزه در منزل به روش حرفه ای و دقیقا شبیه آن چه که کباب زن های حرفه ای در کباب فروشی و رستوران ها درست می نمایند کار چندان آسانی نیست. اما با دانستن ترکیب ادویه کباب کوبیده، فوت و فن ها و نکات مهم و طلایی این غذای سنتی و لذیذ ایرانی می توانید یک کباب کوبیده خانگی مجلسی حرفه ای و خوشمزه و آبدار رستورانی بدون ریختن از روی سیخ درست کنید. طرز تهیه کباب کوبیده آبدار و خوشمزه در خانه به سبک رستورانی را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه و رازهای کباب کوبیده مجلسی رستورانی بدون ریختن از سیخ

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای در خانه

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت چرخنموده مخلوط گوسفند و گوساله شامل سر دست یا ران گوساله و قلوه گاه گوسفند: یک کیلوگرم

پیاز: 5 عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زعفران: در صورت دلخواه یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب کوبیده در خانه بدون ریختن از روی سیخ و آموزش سیخ زدن کباب کوبیده

مرحله اول

طریقه درست کردن کباب کوبیده خانگی حرفه ای احتیاج به کمی دقت و حوصله دارد. در آغاز کار ابتدا گوشت چرخ نموده را در یک ظرف عظیم و گود بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. گوشت و نمک را خوب ورز بدهید. در همین مرحله برای مزه دار کردن گوشت گوساله و گوسفند برای کباب می توانید فلفل سیاه و زعفران را هم اضافه کنید تا بوی زهم گوشت از بین برود. گوشت را در یخچال بگذارید کمی به گوشت استراحت بدهید تا به اصطلاح بیات گردد.

مرحله دوم

حالا پیازها را رنده کنید. یک نکته مهم این است که بعد از رنده نموده پیازها، آن ها را با دست فشار بدهید و آب پیاز را بگیرید، می توانید برای دریافت آب پیاز، پیازهای رنده شده را در پارچه تنظیف بریزید و با فشار دادن، آب پیاز را بگیرید. دریافت آب پیاز سبب می گردد تا کباب کوبیده روی سیخ وا نرود و توی آتش نریزد. پیازها را به گوشت اضافه کنید و حسابی وزر بدهید.

هر چه گوشت و پیاز را بیشتر ورز بدهید کباب کوبیده شما خوشمزه تر می گردد. بعد از این که ورز دادن گوشت انجام شد بهتر است به مدت دو تا سه ساعت روی گوشت یک کیسه پلاستیکی بکشید (برای این که رنگ گوشت تغییر نکند و سیاه نگردد) و به مدت 2 تا سه ساعت آن را در یخچال بگذارید.

مرحله سوم

بعد از گذشت 2 تا سه ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. این مقدار گوشت برای 6 نفر است پس گوشت را به 12 قسمت مساوی (هر قسمت به اندازه یک پرتقال متوسط) تقسیم کنید. هر قسمت را دوباره کمی در دست ورز بدهید و به آن شکل یک بیضی بدهید. دست تان را با کمی آب مرطوب کنید و آن مقدار از گوشت را که برای هر سیخ کباب تقسیم بندی نموده اید بردارید و روی سیخ پهن کنید.

مرحله چهارم

علاوه بر نحوه درست کردن کباب کوبیده آموزش و طریقه سیخ زدن کباب کوبیده هم بسیار مهم است. طریقه سیخ زدن کباب کوبیده به این صورت است که بعد از این که گوشت را روی سیخ پهن کردید با دو انگشت اشاره و شصت (انگشت شصت روی گوشت و انگشت اشاره زیر گوشت) به آرامی روی گوشت فشارهای کوچک بیاورید تا پستی و بلندی های گوشت صاف گردد و حالت انگشتان تان روی گوشت به صورت یکی در میان فرو رفته باقی بماند.

سر و ته گوشت را روی سیخ کمی بیشتر فشار دهید، تا موقع کشیدن کباب از روی سیخ به راحتی از آن جدا گردد. کباب ها را ابتدا روی حرارت خیلی تند آتش کباب پز قرار دهید و وقتی که گوشت کباب خودش را گرفت و کمی جمع شد، شعله را ملایم کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کباب کوبیده در خانه و خوشمزه بدون ریختن از روی سیخ

*یکی از مهم ترین نکات برای روش پخت یک کباب کوبیده خانگی حرفه ای لذیذ و خوش طعم استفاده از مخلوط چرخ نموده گوشت گوسفند و گوساله است. یک فن مهم آشپزی برای کباب کوبیده این است که گوشت کباب کوبیده نه خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک، در نتیجه مخلوط گوسفند و گوساله بهترین انتخاب است.

*یکی از مهم ترین سوال ها این است که چرا کباب کوبیده سفت می گردد، یادتان باشد برای این که کباب کوبیده نرم و لذیذی داشته باشید باید در این مخلوط دو سوم گوشت گوسفند و یک سوم گوشت گوساله داشته باشید. اگر فقط از گوشت گوساله بهره ببرید کباب کوبیده خشک و سفت و بدون کیفیت می گردد. گوشت گوسفندی به تنهایی هم هم سبب چربی بیش از حد و افتادن کباب ها از روی سیخ می گردد.

*در روش پخت کباب کوبیده حرفه ای وزن استاندارد هر کباب کوبیده حدود 75 تا 125 گرم است (به اندازه یک پرتقال متوسط) البته وزن کلی کباب کوبیده به اندازه و پهنای سیخ هم بستگی دارد اما اگر از این مقدار کمتر باشد کباب روی سیخ می سوزد و اگر بیشتر باشد خمیر می گردد.

*برای داشتن یک کباب کوبیده خانگی حرفه ای باید حتما گوشت را حداقل دو تا سه بار خیلی ریز چرخ کنید. هر چه گوشت بیشتر چرخ گردد و ورز داده گردد کباب ها یکدست تر می گردد و از روی سیخ نمی ریزد.

*گوشت کباب کوبیده را حسابی ورز بدهید. ورز دادن زیاد گوشت سبب می گردد تا کباب کوبیده روی آتش خودش را ول نکند و نریزد.

*بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم، بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی بیات گردد. این کار باعث می گردد گوشت به سیخ کشیده شده نریزد.

*حتما پیازها را با رنده ریز رنده کنید و حتما آب پیاز رنده شده را بگیرید.

*رعایت نکات جزیی در روش پخت کباب کوبیده بسیار مهم است. مثلا باید به طور مرتب و به آرامی، نه به سرعت، سیخ کباب را پشت و رو کنید. به این ترتیب حرارت به طور تقریباً مساوی تقسیم می گردد، گوشت کامل تر می پزد و لایه های بیرونی آن کمتر دچار سوختگی می گردد.

*اگر می خواهید کباب ها روی آتش وا نرود و سیخ را ول نکند بهترین کار این است که سیخ های کباب را هم به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

*قبل از به سیخ کشیدن گوشت کمی سیخ را با آب نم کنید.

*اگر می خواهید از منقل و ذغال برای درست کردن کباب کوبیده خانگی حرفه ای بهره ببرید باید آتش فروکش نموده و فقط ذغال ها قرمز و گداخته باشند.

*فاصله سیخ کباب از ذغال ها باید به اندازه باشد. اگر فاصله کم باشد کباب می سوزد و اگر زیاد باشد کباب کوبیده خام می ماند.

*به مایه کباب کوبیده جوش شیرین اضافه نکنید. اگر تمام دستورات بالا را رعایت کنید کباب کوبیده از روی سیخ وا نمی رود و نمی ریزد. جوش شیرین طعم تلخی به کباب می دهد.

*به مایه کباب کوبیده زردچوبه اضافه نکنید. نمک و فلفل سیاه کفایت می نماید و در صورت دلخواه می توانید کمی زعفران آب شده هم موقع ورز دادن گوشت اضافه کنید.

*اضافه کردن آرد یا آرد سوخاری یا حتی نان خشک ریز شده طعم لذیذ و حالت نرم و آبدار کباب را از بین می برد.

*طرز تهیه کباب حرفه ای خانگی و رستورانی بناب هم به همین ترتیب است. با این تفاوت که اندازه سیخ عظیم تر است و مقداری بیشتری گوشت برای هر سیخ احتیاج است.

*کباب کوبیده را به صورت کباب کوبیده تابه ای در ماهیتابه و روی گاز هم می توانید درست کنید. دستور پخت کوبیده تابه ای را در اینجا بخوانید.

*طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی رستورانی آبدار و خوشمزه را هم در اینجا بخوانید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

سبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

منبع: افق کوروش
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 55308

به "طرز تهیه و رازهای کباب کوبیده مجلسی رستورانی بدون ریختن از سیخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه و رازهای کباب کوبیده مجلسی رستورانی بدون ریختن از سیخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید