طرز تهیه پاستا کدوحلوایی ایتالیایی

به گزارش مهسان بلاگ، پاستا را به سادگی در مدت زمان کوتاهی در منزل می توانید درست کنید. پاستا انواع مختلفی دارد و برای هر ذائقه و سبک زندگی مناسب است. پاستای سبزیجات برای گیاهخواران و پاستا آلفردو یکی از محبوب ترین پاستاهاست. پاستا کدوحلوایی برای افرادی که عاشق تجربه کردن طعم های جدید هستند، گزینه خوبی است. به علاوه غذای مناسبی برای زمان هایی است که می خواهید در رژیم غذایی تان از گوشت یا مرغ استفاده نکنید و احتیاج به مهارت بالای آشپزی ندارد.

طرز تهیه پاستا کدوحلوایی ایتالیایی

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.

  • مواد لازم برای تهیه پاستا کدوحلوایی ایتالیایی

پاستا پنه 450 گرم یا دو و نیم پیمانه

روغن زیتون(فرابکر) 30 میلی لیتر

پیاز(ریز خرد شده یا رنده شده) سه عدد(کوچک)

سیر(رنده شده) سه یا چهار حبه

آب مرغ 500 میلی لیتر

پوره کدوحلوایی 425 گرم یا یک و دو سوم پیمانه

خامه فرادما کاله خرید آنلاین 125 میلی لیتر

سس سبز آماده یک قاشق غذاخوری

جوز هندی(رنده شده) یک قاشق چای خوری

چوب دارچین دو عدد

فلفل سیاه به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

پودر پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین به مقدار لازم

  • طرز تهیه پاستا کدو حلوایی

مرحله اول

یک قابلمه متوسط را پر از آب کنید و روی شعله زیاد بگذارید تا آب به دمای جوش برسد. پاستا و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و شعله را روی میزان متوسط تنظیم کنید. پاستا باید تا مرحله آلدانته(نه زیاد نرم و نه سفت) پخته گردد سپس آن را آبکش کنید.

مرحله دوم

یک ماهیتابه بزرگ بردارید و داخل آن روغن زیتون بریزید و روی شعله متوسط بگذارید. پیاز و سیر را به مدت سه دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم

پوره کدو حلوایی و سس سبز را اضافه کنید و کمی با هم تفت دهید سپس چوب دارچین، جوزهندی، نمک و فلفل را اضافه کنید.

مرحله چهارم

آب مرغ را اضافه کنید و خامه را داخل آن بریزید و کمی هم بزنید. شعله گاز را روی متوسط رو به پایین قرار دهید و اجازه بدهید مواد پنج الی شش دقیقه بجوشند تا جا بیفتند و غلیظ شوند.

مرحله پنجم

پاستا را داخل سس بریزید تا با هم مخلوط شوند و دو تا سه دقیقه هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

مرحله ششم

پاستا را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید و آن را به صورت گرم سرو کنید. اگر دوست دارید می توانید از نعنا تازه برای تزیین بهره ببرید.

نکات

·اصطلاح آلدانته در پخت پاستا به روش ایتالیایی به میزانی از پخت گفته می گردد که پاستا در آن نه کاملا نرم شده است و نه سفت است. درست مانند مرحله ای که برنج برای آبکش شدن مناسب است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 19 آبان 1398 بروزرسانی: 28 شهریور 1399 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 19968

به "طرز تهیه پاستا کدوحلوایی ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا کدوحلوایی ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید