طرز تهیه کاکا کدو حلوایی بسیار خوشمزه (با آرد برنج و بدون آرد برنج)

به گزارش مهسان بلاگ، کاکا کدو حلوایی از شیرینی های مخصوص استان گیلان است که با مواد متنوع و به سبک های مختلفی درست می شود. این شیرینی را می توان با آرد برنج یا بدون آرد برنج درست کرد و به عنوان دسری خوشمزه مورد استفاده قرار داد.

طرز تهیه کاکا کدو حلوایی بسیار خوشمزه (با آرد برنج و بدون آرد برنج)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - با رسیدن فصل پاییز طبخ انواع خوراکی با کدو حلوایی، مانند بورانی کدو حلوایی، مربای کدو حلوایی، خورش کدو حلوایی و … در خانه ها شروع می شود. کاکا نیز نام دیگر شیرینی خاکاره دبیج، شیرینی سنتی استان گیلان بوده که در واقع نوعی پنکیک است که با کدو حلوایی تهیه می شود. این شیرینی در قسمت های مختلف استان گیلان به سبک های متفاوتی درست می شود. استفاده از پوره کدو حلوایی در این نوع شیرینی، علاوه بر ایجاد رنگی طبیعی باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود. در این مطلب با طرز تهیه کاکا کدو حلوایی با ما همراه باشید.

برای رسیدن به رسپی مورد نظر خود، از لینک های میانبر زیر استفاده کنید.

  • کاکا بدون آرد برنج
  • کاکا با آرد برنج

طرز تهیه کاکا کدو حلوایی بدون آرد برنج

مواد لازم
آرد گندم الک شده1 پیمانه
پوره کدو حلوایی1 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
گلاب1/4 پیمانه
شیر1-2 قاشق غذاخوری
شکر1/2 پیمانه
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
پودر دارچین و پودر هل1 قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. کدو حلوایی را بشویید، سپس آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
  2. تخم های کدو حلوایی را خارج کنید، آن را به تکه های بزرگ برش بزنید و پوست آن را بگیرید.
  3. گوشت کدو حلوایی را در قابلمه ای ریخته، نیم فنجان آب به آن اضافه کنید، در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  4. صبر کنید تا کدو حلوایی روی حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شده و آب آن کاملا تمام شود، سپس حرارت را خاموش کرده و کدو حلوایی را له کنید تا به شکل پوره درآید.
  5. تخم مرغ، شکر، کدوی پخته، آرد، گلاب، شیر، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و پودر هل را در کاسه ای ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند و غلظتی شبیه فرنی پیدا کنند.
  6. روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند.
  7. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس با ملاقه از مایه کاکا در روغن داغ بریزید.
  8. در تابه را بسته و اجازه دهید یک طرف کاکا پخته و پف کند، سپس شیرینی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.

طرز تهیه کاکا کدو حلوایی با آرد برنج

مواد لازم
پوره کدو حلوایی1.5 لیوان
آرد گندم1 لیوان
آرد برنج1 لیوان
تخم مرغ2 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1 قاشق چایخوری
پودر هل1 قاشق چایخوری
گلاب3 قاشق غذاخوری
نمک1 پنس
شیربه میزان لازم
شکر6-8 قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم

روش تهیه

  1. پوره کدو حلوایی را به روش ذکر شده در فوق تهیه کنید.
  2. تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته، شکر را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
  3. گلاب، دم کرده زعفران، دارچین و هل را به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. آرد گندم، آرد برنج، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و یکی دو بار الک کنید.
  5. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس شیر را کم کم به مخلوط اضافه کرده و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شوند و غلظتی شبیه فرنی پیدا کنند.
  6. روی ظرف را سلفون کشیده و حدود 80-60 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  7. پس از این مدت، مایه کاکا را مانند کوکو سیب زمینی در روغن سرخ کنید.

نکات مهم

  • افزودن مقداری مغز گردوی خرد شده به مایه کاکا باعث خوشمزه تر شدن آن می شود.
  • تهیه کاکا با شیر، باعث لطیف شدن شیرینی می شود که به جای آن می توانید از ماست نیز استفاده کنید.
  • بعضی از کدو ها شیرین هستند و نیاز به مقدار شکری کمتری دارند، بنابراین میزان شکر مورد استفاده برای تهیه کاکا را بسته به ذائقه خود می توانید کم و زیاد کنید.

سخن آخر

کاکا کدو حلوائی یکی از شیرینی های مخصوص استان گیلان است که به عنوان دسری خوشمزه و خوشرنگ مورد استفاده قرار می گیرد. تهیه کاکای کدو حلوایی بسیار آسان و سریع بوده و می توانید برای یک عصرانه دلچسب نیز آن را تهیه کنید. در انتها امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را ببرید و با ارسال پیشنهادات خود ما را در ارائه مطالب بهتر یاری دهید.

توصیه می کنیم با طرز تهیه کوکو کدو حلوایی و نکاتی برای طبخ بهتر آن نیز در خبرنگاران آشنا شده و این کوکوی خوشمزه را نیز در منزل درست کنید.

tani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار

bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی

منبع: setare.com
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 88726

به "طرز تهیه کاکا کدو حلوایی بسیار خوشمزه (با آرد برنج و بدون آرد برنج)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاکا کدو حلوایی بسیار خوشمزه (با آرد برنج و بدون آرد برنج)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید