طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی بصورت مرحله به مرحله
به گزارش مهسان بلاگ، کیک یخچالی، یک کیک فوق العاده خوشمزه است که اگر شما دوستدار طعم شکلات باشید، بی شک شیفته این کیک خواهید شد. برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی به چند مواد ساده احتیاج دارید اما باید دقت داشته باشید که مواد و مخصوصا شکلات شما تازه باشد، زیرا در کیفیت و طعم کیک شکلاتی شما بی تاثیر نیست. اگر تا به حال این کیک یخچالی شکلاتی را امتحان نکرده اید، به شما پیشنهاد می کنیم حتما این کیک را تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی در این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی
مواد اولیه | مقدار |
شیر | 3 لیوان |
پود کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 لیوان |
خامه صبحانه | 5 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری |
شکلات ذوب شده | به مقدار دلخواه |
بیسکویت پتی بور | 1/5 بسته |
بیسکویت پتی بور شکلاتی یا ساده | 1/5 بسته |
دستور پخت به صورت مرحله به مرحله
- برای آغاز کار، شیر را به همان میزان گفته شده در یک قابلمه بریزید.
- پودر کاکائو و آرد را به قابلمه اضافه نموده و با همزن دستی هم بزنید تا مواد شما به خوبی در شیر حل گردد.
- در این مرحله شکر را به داخل قابلمه خود اضافه نموده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد حالت غلیظ پیدا کند.
- شکلات های تکه تکه شده یا ذوب شده را به مواد خود اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد شما یکدست گردد.
- در پایان خامه را اضافه کنید و زیر قابله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد شما کمی ولرم گردد.
- یک قالب یا ظرف جداگانه برای کیک شکلاتی خود تهیه کنید.
- کف ظرف خود را با پلاستیک یا کاغذ روغنی بپوشانید، سپس آغاز به چیدن بیسکویت ها در قالب یا ظرف خود کنید.
- برای زیباتر شدن ظاهر کیک یخچالی خود از دو بیسکویت ساده و بیسکویت شکلاتی بهره ببرید. به این صورت که یک ردیف بیسکویت ساده و یک ردیف بیسکویت شکلاتی بچینید.
- وقتی بیسکویت ها را به طور کامل در ظرف گذاشتید، مواد خود را روی آن بریزد.
- بعد از پر شدن قالب خود، روی بیسکویت ها یک سلفون بکشید و اجازه دهید به مدت 24 ساعت در یخچال بماند. دقت داشته باشید که هرچه بیسکویت شما مدت زمان بیشتری در یخچال باشد، نرم تر است و راحت تر می توانید آن را برش بزنید.
- بعد از 24 ساعت، قالب خود را از یخچال خارج کنید. می توانید برای تزیین کیک یخچالی شکلاتی خود از موادی مانند خامه، پسته خرده شده و حتی گاناش بهره ببرید.
نکته مهم: برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی، فرقی نمی کند از شکلات تلخ و یا شکلات شیرین بهره ببرید. با توجه به سلیقه و ذائقه خود یک نوع شکلات دلخواه برای تهیه این کیک در نظر بگیرید. البته باید بگویم استفاده از شکلات تلخ هم مزه متفاوت و خاصی به کیک شما می بخشد.
سخن آخر
کیک یخچالی شکلاتی برای افرادی که عاشق طعم شکلات هستند، گزینه بسیار مناسبی است. در این مطلب از انگیزه با طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی به صورت مرحله به مرحله آشنا شدید. پیشنهاد ما به شما این بود که از دو بیسکویت ساده و شکاتی برای زیبایی ظاهر کیک یخچالی خود بهره ببرید. شما در کیک های یخچالی خود از چه موادی استفاده می کنید؟ تجربیات خودتان را در بخش نظرات برای ما ارسال کنید.
منبع: مجله انگیزهمجله رویای کره ای: مجله رویای کره ای | مجله گردشگری شرق آسیا
مرد کوچک: مرد کوچک | مجله سبک زندگی و کسب و کار