طرز تهیه یک کوکوی متفاوت با بادمجان

به گزارش مهسان بلاگ، در گزارش زیر طرز تهیه کوکوی بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه یک کوکوی متفاوت با بادمجان

به گزارش ، کوکو بادمجان یکی از کوکو های محلی استان فارس است. البته در استان مازندران نیز این کوکو فقط با اضافه کردن سیب زمینی به مواد لازم نیز تهیه می گردد و یکی از کوکو های محلی این استان نیز به شمار می رود. کوکو بادمجان یکی از کوکو های ایرانی و بسیار خوشمزه و خوش خوراک است. این کوکو را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد برای مثال، بعضی افراد از بادمجان کبابی و بعضی دیگر از بادمجان خام برای تهیه این غذا استفاده می نمایند که این امر کاملا سلیقه ای است.

در کل اگر از هواداران پروپاقرص بادمجان باشید، به هر روشی که از آن بهره ببرید در نهایت نتیجه خوبی خواهید گرفت.

بادمجان: 1 کیلو (6 عدد)

تخم مرغ: 4 عدد

پیاز متوسط: 1 عدد

آرد: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

بادمجان را پوست گرفته در آب نمک رنده می کنیم تا سیاه نگردد.

پیاز را نیز ریز خرد (یا رنده) نموده در روغن همراه با زردچوبه تفت می دهیم.

بادمجان را از آب در آورده و فشار می دهیم تا آب آن گرفته گردد.

سپس بادمجان های رنده شده را در پیاز تفت می دهیم.

آن ها را تفت می دهیم تا مخلوط یکنواختی به دست بیاید.

پس از خنک شدن مواد تخم مرغ ها را همراه با یک قاشق غذاخوری آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط یکنواخت گردد.

اکنون مواد فوق را با قاشق در ماهی تابه پهن می کنیم تا سرخ گردد.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 27 شهریور 1399 بروزرسانی: 27 شهریور 1399 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 56336

به "طرز تهیه یک کوکوی متفاوت با بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک کوکوی متفاوت با بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید