طول عمر بیشتر با مصرف مواد قندی!

به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران/خراسان رضوی متخصصان رژیم غذایی معتقدند که عدم مصرف مواد قندی می تواند به کاهش وزن و بهبود سلامت یاری کند اما نتایج تحقیق جدید محققان ژاپنی نشان می دهد که بدن ما از موادی مانند گلوکز برای بهبود عملکرد خود استفاده می نماید.

طول عمر بیشتر با مصرف مواد قندی!

به نقل از ساینس، محققان دانشگاه متروپولیتن توکیو اظهار کردند: بهبود جذب گلوکز می تواند به طور قابل توجهی طول عمر مگس میوه را افزایش دهد. این مورد در انسان نیز صادق است و جذب بهتر گلوکز در مغز کلید زندگی طولانی تر و سالم خواهد بود.

محققان افزودند: مگس های پیر با جذب بهتر گلوکز قادر به مقابله با کاهش عملکرد حرکتی مرتبط با سن می شوند و مگس های میوه این آزمایش با مصرف گلوکز عمر بیشتری داشتند. محققان پیشنهاد می نمایند که ترکیب مواد قندی با یک رژیم غذایی بهتر باعث افزایش طول عمر در افراد مسن نیز می گردد.

تغذیه مناسب مغز چگونه می تواند طول عمر را افزایش دهد؟

نتایج این مطالعه نشان می دهد، مغز 20 درصد اکسیژن و یک چهارم گلوکز بدن را مصرف می نماید. برای تامین انرژی، بدن از گلوکز (یک قند ساده) برای ایجاد آدنوزین تری فسفات (ATP) استفاده می نماید، این ها پیک های انرژی در سراسر بدن هستند که به وسیله فرایندی به نام گلیکولیز تشکیل می شوند.

با افزایش سن، سلول های مغز توانایی ساخت ATP کمتری پیدا می نمایند. محققان می گویند: بین کاهش ATP و کاهش گلوکز در بدن ارتباط وجود دارد. اگرچه متخصصان بهداشت ممکن است توصیه نمایند با افزایش سن چه میزان از این مواد مصرف کنیم اما این مطالعه نشان می دهد که غذای بیشتر و گلوکز بیشتر درواقع به این فرایند یاری می نماید.

شایان ذکر است که این گروه تحقیقاتی هنوز اذعان دارند که یک رژیم غذایی سالم به زندگی طولانی تر منجر می گردد.

استفاده بهتر از گلوکز

دانشیار کانای آندو و گروه وی توانایی بدن در تبدیل گلوکز به ATP را با استفاده از مگس های میوه Drosophila آنالیز کردند. آنان اول تایید کردند که میزان ATP در سلول های مغزی مگس های مسن تر پایین تر و جذب گلوکز کمتری دارند.

آنان کشف کرد که علت این مورد در مگس های مسن آنزیم های کمتر برای گلیکولیز است. این گروه با اصلاح ژنتیکی مگس های میوه پروتئین های حمل نماینده گلوکز به نام hGut3 بیشتری فراوری کردند. نتایج نشان داد که میزان بیشتر این پروتئین های خاص به طور قابل توجهی باعث افزایش تعداد ATP در سلول ها می گردد.

علاوه بر این، hGut3 بیشتر به کاهش آنزیم های گلیکولیز ایجادشده در دوران پیری یاری می نماید. اگرچه این آسیب طبیعی را که با افزایش سن موجودات در سلول ها ایجاد می گردد متوقف نمی نماید اما این مورد در مگس های میوه به دلیل جذب بهتر گلوکز موجب می گردد از مسائل عملکرد حرکتی کمتری رنج ببرند.

تعادل در رژیم غذایی بهتر

در قسمت دوم آزمایش، گروه، مگس ها را برای جذب بهتر گلوکز در یک رژیم غذایی محدود قرارداد و مگس ها طول عمر بیشتری داشتند.

محققان دریافتند که افزایش جذب گلوکز در بدن درواقع گلوکز بیشتری را به سلول های مغزی ارسال نمی نماید اما آندو و گروه تحقیق معتقدند که بهبود جذب گلوکز به بدن یاری می نماید تا گلوکز مصرفی خود را موثرتر استفاده کند و به نوبه خود به مغز یاری می نماید تا انرژی موردنیاز برای کارکرد را سال ها و سال ها حفظ کند.

fungroups.ir: گروه سرگرمی، مجله و انجمن سرگرمی

namit.ir: نامیت | مجله بازاریابی و مدیریت بازار

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 74860

به "طول عمر بیشتر با مصرف مواد قندی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طول عمر بیشتر با مصرف مواد قندی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید