غذای جذاب گیلانی
به گزارش مهسان بلاگ، خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می گردد.

مواد لازم برای خورش نازخاتون:
بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
گوشت بدون استخوان: 800 گرم
نعنا و جعفری و کمی اسفناج: 500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
آبغوره: یک فنجان
روغن: به میزان
طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:
1. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
2. گوشت را به تکه های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
3. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته گردد.
4. سبزی را خوب خرد نموده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه نموده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.
5. بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.
6. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلوی زعفرانی میل کنید.
منبع: ایرنا
منبع: جام جم آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری