غذای جذاب گیلانی

به گزارش مهسان بلاگ، خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می گردد.

غذای جذاب گیلانی

مواد لازم برای خورش نازخاتون:

بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو

گوشت بدون استخوان: 800 گرم

نعنا و جعفری و کمی اسفناج: 500 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

پیاز: یک عدد

آبغوره: یک فنجان

روغن: به میزان

طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:

1. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

2. گوشت را به تکه های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

3. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته گردد.

4. سبزی را خوب خرد نموده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه نموده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.

5. بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.

6. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلوی زعفرانی میل کنید.

منبع: ایرنا

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 11 شهریور 1400 بروزرسانی: 11 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 77455

به "غذای جذاب گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذای جذاب گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید