فواید خوردن شیر زردچوبه
به گزارش مهسان بلاگ، همه شما از خواص زردچوبه و خواص شیر به تنهایی آگاه هستید. اما آیا تا به حال شیر و زردچوبه را با هم مصرف نموده اید و از خواص شیر زردچوبه آگاهی دارید؟ با ما همراه باشید تا شما را با این ترکیب جالب و معجزه آسا و خواص آن آشنا کنیم.

1. ضد سرطان
برای تهیه شیر زردچوبه از زردچوبه خام استفاده می شود. به این علت است که این نوشیدنی باعث پیشگیری از بروز و توسعه سرطان پوست، سینه، پروستات، ریه و روده می شود. زردچوبه می تواند از صدمه وارد کردن سلول های سرطانی به DNA ممانعت کند و باعث کاهش اثرات جانبی شیمی درمانی شود.2. بهبود بیماری های تنفسیشیر زردچوبه سرشار از آنتی اکسیدان است و می تواند با خنثی کردن رادیکال های آزاد، بدن را در برابر خیلی از بیماری ها مقاوم کند.
3. ضد میکروبیکی از خواص شیر زردچوبه خواص ضد میکروبی آن است. شیر زردچوبه می تواند با عفونت های باکتریایی و ویروسی مقابله کند. از طرفی شیر زردچوبه طبعی گرم دارد؛ به این سبب است که برای دستگاه تنفس می تواند مفید باشد. شیر زردچوبه باعث بهبودی سریع گرفتگی در ناحیه ریه و سینوس ها می شود و داروی مناسبی برای درمان آسم و برونشیت است.
4. رفع سرفه و سرماخوردگیشیر زردچوبه به واسطه خاصیت آنتی باکتریال و ضد ویروس بودن می تواند سرفه و سرماخوردگی را رفع کند و یکی از روش های خانگی درمان سرماخوردگی محسوب می شود. شیر زردچوبه ترکیبی عالی و فوری برای تسکین گلودرد است. با نوشیدن روزانه شیرزردچوبه حتی می توانید سرماخوردگی های مقاوم را از پا در آورید.
5. خاصیت ضد التهابیشیر زردچوبه به علت داشتن خاصیت ضدالتهابی باعث پیشگیری از بروز زخم معده و آرتروز می شود. بعلاوه شیر زردچوبه را به عنوان آسپرین طبیعی می شناسند و اثری مفید در درمان تورم، درد ها و تیر کشیدن ها از جمله سردرد دارد. شیر زردچوبه در رفع درد پشت نیز معجزه می نماید.
6. تقویت مفاصلاز دیگر خواص شیر زردچوبه درمان تورم ناشی از آرتریت روماتوئید باست. این نوشیدنی ترکیبی آرتروز را رفع می نماید و با کاهش درد یاری می نماید تا مفاصل و عضلات انعطاف پذیری بیشتری داشته باشند. بعلاوه می تواند باعث تقویت مفاصل و ستون فقرات شود.
7. پاکسازی کبدیکی دیگر از خواص شیر زردچوبه سم زدایی و پاکسازی کبد و تصفیه خون است؛ به این طریق که باعث بالا بردن و بهبود عملکرد کبد می شود. با مصرف شیر زردچوبه می توانید کبد خود را تقویت کنید.
8. تقویت دستگاه گوارششیر زردچوبه با قدرت ضدعفونی نمایندگی دستگاه گوارش را تقویت می نماید. از بروز زخم معده، سوء هاضمه و اسهال پیشگیری می نماید. هضم را بهتر و راحت تر می نماید. بعلاوه می تواند کولیت و زخم معده را درمان کند.
9. تقویت استخوانشیر زردچوبه ترکیبی غنی از کلسیم است بنابراین سلامت استخوان را حفظ نموده و به تقویت استخوان ها می پردازد. پوکی استخوان با مصرف شیر زردچوبه کاهش می یابد.
10. رفع بی خوابیشیر زردچوبه گرم با داشتن آمینواسیدی به نام تریپتوفان خوابتان را آرام و شیرین می نماید.
11. کاهش وزناین نوشیدنی می تواند وزن شما را کنترل کند. این خاصیت شیر زردچوبه به علت شکستن چربی های خوراکی موجود در بدن است.
12. رفع انقباضات قاعدگیقدرت ضد اسپاسمی شیر زردچوبه به آن این خاصیت را داده است که باعث تسکین درد و انقباضات ناشی از پریود در خانم ها شود. بعلاوه این ترکیب می تواند زایمان را راحت نموده و بهبودی بعد از زایمان را سرعت ببخشد. برای بهبود شیردهی و کوچک شدن تخمدان نیز می توان شیر زردچوبه مصرف کرد.
13. زیبایی پوستحمام کردن با شیر زردچوبه باعث می شود پوستی نرم و صاف داشته باشید و این گزینه ای بود که کلئوپاترا برای خود انتخاب نموده بود! با نوشیدن این ترکیب نیز می توانید پوستی درخشان داشته باشید. بعلاوه اگر پنبه آغشته به شیر زردچوبه را برای مدت 15 دقیقه بر نقاط مورد نظر قرار دهید می تواند قرمزی و لکه های پوست شما را رفع کند و شفافیت خاصی به پوست شما ببخشد. شیرزردچوبه چین و چروک و خطوط عمیق و جوش هایی که ناگهانی بروز نموده اند را کاهش می دهد و پوست را صاف می نماید. این اثر به خواص آنتی اکسیدانی شیر زردچوبه و از بین بردن رادیکال های آزاد آسیب زننده پوست که باعث از بین بردن حالت ارتجاعی و شفافیت پوست می شوند، نیز بر می شود.
14. رفع اگزماشیر زردچوبه می تواند برای رفع اگزما نیز مفید باشد.
15. درمان آلزایمراگر بیماران آلزایمری به صورت روزانه شیرزردچوبه داغ مصرف نمایند از پیشرفت بیماری خود جلوگیری می نمایند.
16. بهبود سلامت دستگاه فراوری مثل بانوانشیر زردچوبه در خانم ها به بهبود سلامت دستگاه فراوری مثل می پردازد و به عنوان یک فیتواستروژن عمل می نماید. مخصوصا این خاصیت از خواص شیر زردچوبه برای خانم هایی که به علت عدم توازن هورمونی قدرت بارور شدن ندارند، توصیه می شود.
طرز تهیه شیر زردچوبهبرای تهیه شیر زردچوبه می توانید یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه یا یک تکه 1 اینچی از زردچوبه تازه را در یک قابلمه ریخته و 1 لیوان شیر به آن اضافه کنید. سپس اجازه دهید برای مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد. برای شیرین کردن و خوش طعم کردن آن می توانید از ماده مورد علاقه تان مثلا عسل (به مقدار نصف قاشق چای خوری) یا نبات بهره ببرید. ترکیب حاصل را از صافی عبور داده و در لیوان بریزید و تا گرم است نوش جان کنید.
منبع: سایت ستاره
منبع: راسخونsahandblog.ir: سهندبلاگ: سیستم مدیریت محتوای سهند
salmandiar.ir: دیار سلمان | مجله گردشگری و مسافرتی دیار سلمان