مقابله با انحصارطلبی تجاری اپل در یک ایالت آمریکا
به گزارش مهسان بلاگ، به دنبال درگیری بعضی شرکت های فناوری با اپل بر سر پرداخت های ناعادلانه اپ استور آن، سنای محلی ایالت داکوتای شمالی به دنبال وضع قانونی برای مقابله با این شرکت است.

سختگیری اپل برای انتشار اپلیکیشن های دیگر شرکت ها در اپ استور آیفون و نیز سود پرداختی پایین به این شرکت ها باعث شده تا ائتلافی موسوم به انصاف در زمینه استفاده از اپلیکیشن ها توسط شرکت اپیک گیمز تشکیل گردد و شرکت های دیگری به آن بپیوندند. اپیک گیمز که در زمینه فراوری بازی های ویدئویی فعالیت می نماید اولین شرکتی بود که سود پرداختی اپل از محل فروش برنامه های فراوریی شرکت های دیگر را ناعادلانه دانست.
البته این اعتراض ها تنها متوجه اپل نیست و گوگل و پلی استور آن نیز هدف نقدها اعضای این ائتلاف قرار گرفته اند. بر اساس قانون پیشنهادی سنای داکوتای شمالی اپل نمی تواند به طور انحصاری تنها پلتفرم خود برای توزیع و فروش اپلیکیشن های دیجیتال را به وسیله سیستم عامل آی او اس در دسترس قرار دهد و توسعه دهندگان و برنامه نویسان باید به چند اپ استور بر روی این سیستم عامل دسترسی داشته باشند تا یکی از آنها را برای توزیع اپلیکیشن های خود انتخاب نمایند.
این قانون در صورت تصویب تنها در ایالت داکوتای شمالی قابل اجرا است، اما به هر حال اپل را مجبور به تغییراتی اساسی در طراحی سیستم عامل آی او اس خواهد نمود. اپل به شدت با تصویب این قانون مخالفت نموده و اریک نیونشاندر از مدیران ارشد اپل در حوزه حریم شخصی هشدار داده که ادامه این فرایند موجب نابودی آیفون خواهد شد، زیرا تغییراتی جدی در تنظیمات امنیتی و حریم شخصی آن را اجباری خواهد نمود.،مهر
منبع: ایران آنلاینgeorgiaro.ir: تور گرجستان ارزان قیمت | تور تفلیس، باتومی، تور لحظه آخری گرجستان
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!