نمایشگاه پاییزه و لوازم التحریر در گیلان شروع به کار کرد
به گزارش مهسان بلاگ، محمود خانزدای در حاشیه نمایشگاه پاییزه در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: نمایشگاه پاییزه و همچنین لوازم التحریر و ملزومات مدرسه در سه شهرستان استان گیلان گشایش یافت.

وی اضافه نمود: در این نمایشگاه کالاهای اساسی همانند مرغ، گوشت و شوینده ها و لوازم التحریر، کیف و کفش و روپوش مدرسه با 15 درصد تخفیف تا 26 شهریور ماه برای فروش گذاشته گردیده است.
معاون بارزگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در ادامه با اشاره به اینکه فروشندگان محصولات خود را در 200 غرفه به شهروندان گیلانی عرضه می نمایند، گفت: علاوه بر رشت این نمایشگاه به صورت همزمان در شهرهای لاهیجان و صومعه سرا نیز شروع به کار نموده است.
لازم به ذکر است شهروندان رشتی می توانند برای بازدید از این نمایشگاه به محل دائمی نمایشگاه های بین المللی رشت واقع در کیلومتر 4 جاده رشت - تهران مراجعه نمایند.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا