واشنگتن پست ترامپ را تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا توصیف کرد
به گزارش مهسان بلاگ، روزنامه واشنگتن پست در سرمقاله امروز (سه شنبه) خود نوشت: آمریکا با خارج کردن نیروهایی نظامی از آلمان، خود را یک جانبه مقابل روسیه خلع سلاح می نماید. ترامپ با این تصمیم ، خود یک تهدید علیه امنیت ملی آمریکاست.
واشنگتن پست می نویسد: ترامپ که ثروت سیاسی اش را در آستانه انتخابات از دست رفته می بیند، تصمیم گرفته برای تقویت این ثروت، در این ماه اجلاس سران گروه 7 را در واشنگتن برگزار کند. او از ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه نیز به عنوان یکی از میهمانان ویژه برای شرکت در این اجلاس دعوت نموده است.
تا اینجا همه چیز عادی است؛ اما نکته قابل بحث در این موضوع، رد شدن دعوت شرکت در اجلاس از سوی آلمان است.
ترامپ شخصا با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان تماس گرفت و او را برای شرکت در اجلاس سران گروه 7 دعوت کرد اما مرکل با طرح دو دلیل همه گیری کرونا و آماده نبودن کامل برای شرکت در چنین اجلاسی آن را رد کرد.
ترامپ به شدت از این برخورد مرکل عصبانی شد و تصمیم گرفت آن را تلافی کند. او آدینه گذشته خاطرنشان کرد که یک سوم سربازان آمریکایی را از آلمان خارج می نماید. همه از این تصمیم شوکه شدند.
در ادامه مطلب این روزنامه آمده است: این تصمیم ترامپ مغایر با منافع ملی آمریکاست. او بدون آنکه با آلمان و یا حتی با سایر متحدان ناتو و یا با افسران نظامی آمریکا در سطح اروپا مشورت نموده باشد، این تصمیم را گرفت. ترامپ حتی با شورای امنیت ملی آمریکا هم در این تصمیم گیری مشورت نکرد.
اگر سربازان آمریکایی خاک آلمان را ترک نمایند، آن زمان آمریکا دیگر نمی تواند محکم جلوی تهاجم و تجاوزگری های روسیه در اروپا بایستد. در خصوص مقابله با سایر بحران های خارجی نیز همین مشکل وجود خواهد داشت.
آمریکا دارد یکجانبه خود را در مقابل روسیه خلع سلاح می نماید. هنوز چیزی از مکالمه ترامپ و مرکل نگذشته بود که ترامپ با پوتین تلفنی تماس گرفت. به طور حتم پوتین از خوشحالی در پوستش نمی گنجد چون هم رقیبش یک طرفه خودش را خلع سلاح می نماید و هم اینکه شکاف رقیب با متحد دیرینه و کلیدی اش عمیقتر می گردد.
ترامپ فکر می نماید با خارج کردن نیروهای نظامی آمریکا از آلمان، مرکل را تنبیه می نماید، اما این نیروها اسما برای دفاع از آلمان در خاک آن کشور هستند و وظیفه اولیه آنها قوی تر کردن قدرت دفاعی آمریکاست.
در ادامه مطلب واشنگتن پست آمده است: در ظاهر پیشنهاد خروج سربازان آمریکایی از آلمان را سفیر چاپلوس واشنگتن در برلین به نام ریچارد گرنل داده است. او می گفت که آلمان به شیوه نامه های پذیرش هزینه های دفاعی ناتو عمل ننموده است.
گرنل و ترامپ توجهی به این واقعیت ندارند که در دوران جنگ سرد تعداد سربازآن آمریکایی مستقر در آلمان بیش از 235 هزار نفر بود و امروز این تعداد به 34 هزار و 500 نفر کاهش پیدا نموده است.
آمریکا دو پایگاه نظامی در آلمان دارد؛ پایگاه هوایی رامشتاین که مخصوص عملیات های نظامی آمریکا در خاورمیانه و آفریقاست و دیگری پایگاه درمانی منطقه ای اندشتول که سربازان زخمی شده در عراق و افغانستان را برای درمان به این مرکز منتقل می نمایند.
سه سال است که مشاوران امنیت ملی ترامپ و فرماندهان ارشد نظامی آمریکا مُدام به رئیس جمهوری توصیه و گوشزد می نمایند که وجود این پایگاه های نظامی در آلمان برای امنیت ملی آمریکا بسیار حیاتی است. اما ترامپ گوشش بدهکار این حرف ها نیست و می گوید سربازان آمریکایی در آلمان نیروهای مزدور بوده و فقط وقتی باید در کشورها مستقر بشوند که میزبان، همه مخارج این ماموریت نظامی را بپردازد. ترامپ در خصوص کشورهای کره جنوبی و افغانستان نیز همین تصمیم را دارد.
او همچنین تهدید نموده سربازان آمریکایی را از کره جنوبی خارج خواهد نمود؛ این یعنی اهداء یک هدیه عظیم به یک دیکتاتور دیگر به نام کیم جونگ اون رهبر کره شمالی. در خصوص افغانستان نیز ترامپ در حال آنالیز است که آیا می گردد تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر(آبان ماه) اندک سربازان به جامانده آمریکا در این کشور را خارج کند یا نه. پیش از این قرار بود سال 2021 این سربازان از افغانستان بیرون بروند. این نیز هدیه ای از سوی ترامپ به طالبان است.
برای ترامپ عواقب تصمیم هایش، هیچ اهمیتی ندارد. او گویا اصلا توجه ندارد که عقب نشینی زودهنگام از افغانستان، دور زدن گفت وگوهای صلح افغانستان است. از همه مهمتر، اگر سرباز آمریکایی در افغانستان نباشد، این کشور دست بسته تسلیم گروه جهادی متحجر طالبان خواهد شد تا بیاید و به نام دین، یک دیکتاتوری در کشور برپا کند و افغانستان را در قرن بیست و یکم به قرون وسطی بازگرداند.
البته هنوز تصمیم گیری ترامپ برای خارج کردن نیروهای آمریکا از آلمان نهایی نشده است. به طورمسلم پنتاگون و جمهوریخواهان کنگره که همگی از یاران ترامپ هستند نیز مخالف این تصمیم او بوده و تمام قد مقابل آن خواهند ایستاد.
در ادامه تحلیل این روزنامه آمده است: رهبران نظامی پیشین آمریکا نیز همیشه با تصمیم گیری های غیرمنطقی ترامپ به طور آشکار مخالفت می کردند؛ از جمله جیم متیس و کالین پاول. این رهبران نظامی ترامپ را یک دروغگو نامیدند که با تصمیم هایش کشور را تجزیه می نماید. ترامپ با این تصمیم ها، خود یک تهدید علیه امنیت ملی آمریکاست.،ایرنا
منبع: ایران آنلاین