شرایط ناراحت کننده هنرمندان صنایع دستی در روزگار کرونایی
به گزارش مهسان بلاگ، ایسنا/ این خبر پیرامون شرایط ناراحت کننده هنرمندان صنایع دستی در روزگار کرونایی برای شما نگارش شده است.

هنرمندانی که دست فروشی می نمایند!
سمیرا پورشریفیان، هنرمند صنایع دستی درباره شرایط این روزهای هنرمندان صنایع دستی اظهار کرد: به طور کلی صنایع دستی حتی پیش از شیوع ویروس کرونا نیز مسائل خاص خودش را دست داشت، اما در ایام کرونا شرایط هنرمندان و صنعتگران سخت تر هم شده است.
او یکی از اصلی ترین مسائل هنرمندان صنایع دستی را در روزگار کرونا، فروش محصولات عنوان و اظهار داشت: بسیاری از هنرمندان به ویژه آنهایی که در شهرستان ها و روستاها کار می نمایند، امکان عرضه و فروش محصولاتشان را ندارند. پیشتر به واسطه نمایشگاه های صنایع دستی که برگزار می شد می توانستند محصولاتش را به فروش برسانند، اما در شرایط کنونی چنین فرصت هایی را از دست داده اند. البته الان با توجه به شرایط مالی حاکم بر کشور به طور کلی اولویت ها تغییر نموده و حتی اگر زمینه فروش محصولات صنایع دستی فراهم گردد، دیگر اولویت خانواده ها خرید صنایع دستی نیست. اما از سوی دیگر باید به این نکته نیز توجه داشت که بسیاری از افرادی که مشغول فعالیت در حرفه صنایع دستی هستند، تنها به وسیله فروش محصولاتشان درآمدزایی و قطعا در چنین روزهایی با مسائل زیادی دست و پنجه نرم می نمایند.
پورشریفیان یادآور شد: تمامی ارگان ها و اصناف باید از فعالینشان حمایت نمایند، اما متاسفانه معاونت صنایع دستی هیچگاه چنین نگاهی نداشته و الان هم که شرایط بدتر شده است. معاونت صنایع دستی نتوانست به صورت دقیق و برنامه ریزی شده از صنعتگران و هنرمندان خود حمایت کند؛ کسانی که بعضا تنها راه گذران زندگیشان فراوری و فروش صنایع دستی است و ضروری است در شرایط پیش آمده به آنها یاری گردد؛ این درحالی است که متاسفانه هم اکنون بعضی از آنها دستفروش شده و محصولاتشان را در خیابانها یا مترو می فروشند.
این هنرمند صنایع دستی با بیان اینکه حرفه صنایع دستی روز به روز به سمت تاریکی می رود، گفت: بسیاری از صنعتگران به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه، دیگر کار فراوری انجام نمی دهند و از سوی دیگر حجم زیادی از صنایع دستی چینی وارد ایران می گردد و تمام بازار را قبضه نموده است. در شرایطی که از فراورینماینده حمایت نمی گردد و از واردنماینده صنایع دستی همه جوره حمایت می گردد، طبیعتاً نمی توان آینده خوبی برای صنایع دستی ایران متصور شد.
منبع: همگردیberlinro.ir: آلمان: سفر به مهد صنعت و فناوری اروپا، برلین، هامبورگ، هانوفر
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ رایگان، آگهی بنری ارزان، خرید بک لینک