پاپ کرن و خواص آن

به گزارش مهسان بلاگ، پاپ کرن یکی از تنقلاتی است که در اغلب خانه ها یافت میشود اما دارای خواص بسیاری است که نباید از آن غافل بود.

پاپ کرن و خواص آن

پاپ کرن چیست؟

پاپ کورن نوعی ذرت است که پوسته سختی دارد و میان آن مواد نشاسته ای است. وقتی ذرت گرما می بیند ، فشار داخل پوسته افزایش می یابد و موجب ترکیدن ذرت می گردد.

پاپ کرن انواع مختلفی دارد از جمله آن دسته ذرت هایی که برای پخت در مایکروویو مناسب اند و یا دانه های کاملی که می توانند در وسایل کوچک مخصوص پاپ کرن آماده شوند.

شواهد نشان می دهد پاپ کرن از 6000سال پیش و از زمان استفاده ذرت در فرهنگ های مختلف استفاده می شده است.

احتمالا حرارت ساده ذرت برای اولین بار در آن دوران بر روی آتش چه سوپرایز جالبی بهمراه داشته است.کشفیات باستان شناسان اولیه پاپ کرن در پرو بوده است البته در نیو مکزیکو و آمریکا مرکزی هم آثاری از فراوری پاپ کرن در 5000سال پیش وجود دارد.

اگر از هسته ذرت با رنگ های مختلف استفاده گردد، پاپ کرن هم در رنگ های متنوع خواهد بود.

پاپ کرن در سراسر جهان و در هر جا که ذرت باشد مورد استفاده قرار می گیرد. اما محدودیت قائل شدن برای استفاده از آن بخاطر افزودن نمک،کره و دیگر طعم دهنده ها است. با افزودن چنین موادی پاپ کرن به غذای ناسالمی تبدیل می گردد.

اگر پاپ کرن به تنهایی خورده گردد میان وعده مفید و خوشمزه ای خواهد بود.

گرما دادن تنها برای درست کردن پاپ کرن کافی است. بنابرین از پختن آن بهمراه روغن زیتون یا سایر روغن های گیاهی بپرهیزید و مواد پلی فنولیک پوسته را آسیب نزنیدو بخش زیادی از مواد مغذی را از دست ندهید.

مواد مغذی و فواید سلامتی پاپ کرن

پاپ کرن فیبر، ترکیبات پلی فنولیک، آنتی اکسیدان، ویتامین ب کمپلکس،منگنز و مهمیم دارد.

تقویت هاضمهباید توجه به این موضوع داشته باشیم که پاپ کرن غلات کامل است و همانند سایر غلات کاملی همانند برنج و نان دارای پوسته ،مغز و ریشه است.

از آنجایی که پاپ کرن غلات کامل طبیعی است تمام فیبر پوسته را حفظ می نماید.

این دانه انواع املاح، ویتامین B COMPLEX ،و ویتامین E دارد. فیبر فراوان آن حرکات روده و معده را منظم می نماید و احتمال بروز یبوست کاهش می یابد. فیبر حرکات موجی پریستالتیک ماهیچه های روده را تحریک می نماید و ترشح مایع مخاطی را زیاد می نماید . هر دو این عوامل به حفظ سیستم گوارشی سالم می انجامد.

کاهش سطح کلسترولغلات کامل حاوی فیبر هایی هستند که می توانند چربی اضافی عروق خونی را بگیرند و سطح کلسترول را پایین آورند. در نتیجه احتمال بروز بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شریان ها،حمله قلبی و سکته مغزی را پایین می آورد.

این عمل از فشار وارده بر سیستم قلبی می کاهد و نیازی به فعالیت سنگین قلب برای پمپاژ خون در عروق تنگ و بسته نیست.

کنترل سطح قند خون
نقش سوم حیاتی فیبر تاثیر مثبت آن بر سطح قند خون است. وقتی بدن بمیزان کافی فیبر داشته باشد، آزاد سازی و کنترل سطح قند و انسولین بهتر از افراد با اندازه فیبر پایین است.

کاهش نوسانات قند خون یکی از سودمند ترین عوامل کنترل قند در افراد دیابتی است، بنابرین مصرف پاپ کرن به افراد دیابتی توصیه می گردد.

پیشگیری از سرطانمحققان در سال های اخیر از خواص آنتی اکسیدانی پاپ کرن به وجد آمدند. قبلا پاپ کرن غذای ناسالمی محسوب می شد اما در حال حاضر معین شده که پوست پاپ کرن دارای میزان زیادی ترکیبات پلی فنولیک است.

این ترکیب یکی از قوی ترین انواع آنتی اکسیدان در بدن است. در حقیقت حتی اندازه آنتی اکسیدان های پاپ کرن از میوه جات وسبزیجات روزمره هم بیشتر است.

آنتی اکسیدان ها عوامل دفاعی قدرتمندی اند که رادیکال های آزاد را می زدایند و نابود می نمایند. رادیکال های آزاد محصولات جانبی متابولیسم سلولی اند و عامل ایجاد انواع بیماری علی الخصوص سرطان اند.

رادیکال های آزاد موجب جهش سلول های سالم DNA به سلول های سرطانی می شوند. پاپ کرن به کاهش ابتلا به سرطان یاری می نماید.

پیشگیری از پیری
رادیکال های آزاد از سرطان آسیب بیشتری به بدن می رسانند. رادیکال های آزاد موجب بروز علائمی همانند چین و چروک، لک پیری، تخریب ماکولا چشمی و کوری، ضعف ماهیچه ، زوال ذهنی ، پوکی استخوان، آلزایمر، زوال عقل، ریزش مو و سایر امراض با افزایش سن می گردد.

پاپ کرن بخاطر وجود آنتی اکسیدان های قوی به حفظ سلامت و جوانی شما در پیری یاری می نماید.

کاهش وزن یک پیمانه پاپ کرن 30 کالری دارد که همان میزان سیب زمینی سرخ شده می باشد. فیبر موجود در پاپ کرن از آزاد شدن هورمون اشتها جلوگیری نموده و احساس سیری ایجاد می نماید.

این امر از پر خوری ممانعت بعمل می آورد و بدون احساس گرسنگی به کاهش وزن یاری می نماید. چربی اشباع شده پاپ کرن خیلی پایین است و روغن های طبیعی آن بسیار مفید و برای بدن ضروری اند.

احتیاط

پاپ کرن میان وعده سالمی است اما بیشتر افراد میزان زیادی نمک ، کره یا دیگر افزودنی ها به آن میزنند و خواص آن را از بین می برند.بنابرین از پاپ کرن آماده ماکروویوی اجتناب کنید.

زمانی که پاپپ کرن آغاز به ترکیدن می نماید، بعضی از ترکیبات شیمیایی در مواد بسته بندی می شنمایند و ترکیبات فنولیک پوسته را نابود می سازد و تاثیر آن بر رادیکال های آزاد را ازبین می برد.

با رعایت کردن نحوه صحیح آماده سازی آن از خوردن پاپ کرن لذت ببرید و از خواص آن بهره مند شوید.

منبع: سایت راستینه

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: راسخون
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 98585

به "پاپ کرن و خواص آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاپ کرن و خواص آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید