پخت کلوچه خرمایی در بمپور
به گزارش مهسان بلاگ، پخت کلوچه خرمایی برای نخستین بار در راستای استفاده از ظرفیت های بومی منطقه در مراسمی با حضور شماری از مسوولان در شهرستان بمپور شروع شد.

به گزارش خبرنگار از ، زینب علم بخشدار مرکزی بمپور گفت: باتوجه به شعار سال و همـچنین استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های بومی منطقه ساخت واحد فراوری کلوچه خرمایی با برند بمپور در دستور کار یکی از خبازی های این شهرستان نهاده شد.
زینب علم اضافه نمود: با توجه به نزدیک شدن زمان برداشت محصول خرما در شهرستان بمپور با همفکری جمعی از کشاورزان و خبازی های سطح شهر تصمیم به پخت این کلوچه خرمایی گرفته شد.
او اعلام کرد: خرما یکی از محصولات ارزشمند شهرستان بمپور محسوب می گردد به همین سبب ضروریست کشاورزان بمپوری از این فرصت برای ایجاد شغل و برند سازی محصولاتشان استفاده نمایند.
بخشدار مرکزی بمپور گفت: بسته بندی کلوچه خرمایی و همچنین نان کنجدی و شیرینی و مربای خرما از دیگر برنامه هایی است که می توان از آن جهت برند سازی و همچنین ایجاد اشتغال در شهرستان بمپور بهره گرفت.
اوادامه داد: شهرستان بمپور دارای ظرفیت های مناسبی بویژه در حوزه کشاورزی است که استفاده صحیح از این ظرفیت ها می تواند شهرستان را به قطب کشاورزی سیستان و بلوچستان تبدیل کند.
علم اضافه نمود: با توجه به ذائقه مردم سیستان و بلوچستان کلوچه خرمایی از اقبال خوبی برخوردار است و فراوری این محصول برای سرمایه گذاران مقرون به صرفه خواهد بود.
زینب علم بخشدار مرکزی شهرستان بمپور در اقدامی خلاقانه با حضور در خبازی و واحد فراوریی کلوچه خرمایی با هدف آموزش ساعتی وقت خود را صرف پخت کلوچه کرد.
گ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانpariha.com: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری
malayro.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی