طرز تهیه مارمالاد زردآلو (آموزش تصویری)

به گزارش مهسان بلاگ، مارمالاد زردآلو که اغلب به عنوان صبحانه ای مغذی از آن یاد می گردد یا در شیرینی پزی مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار لذیذ بوده و به راحتی در منزل قابل تهیه است

طرز تهیه مارمالاد زردآلو (آموزش تصویری)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - مارمالاد نوعی خوراکی خوشمزه است که از پختن میوه در شکر درست می گردد و به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف شده یا در صنعت شیرینی پزی به کار می رود. برای تهیه مارمالاد، میوه را همراه با پوست در شربتی از شکر می پزند تا کاملا له گردد و سپس همراه با نان تست مورد استفاده قرار می دهند یا در انواع کیک و شیرینی به کار می برند. مارمالاد زردآلو همانند قیسی زردآلو، رب زردآلو و مربای زردآلو، یکی از فراورده های تهیه شده از میوه زردآلو و روشی برای نگهداری آن به مدت طولانیست. در ادامه با طرز تهیه مارمالاد زردآلو به صورت مرحله به مرحله با ما همراه باشید …

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

مواد لازم
زردآلوی رسیده و سالم3 کیلوگرم
شکر2.1 کیلوگرم
آب1/2 لیوان
کره1 قاشق غذاخوری
موم زنبور عسلبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. ابتدا زردآلو ها را شسته، آن ها را از وسط به دو نیم تقسیم نموده و هسته زردآلو را خارج کنید، سپس هر زردآلو را با یک برش دیگر به 4 قسمت تقسیم کنید.
  2. زردآلوی خرد شده را در قابلمه ای ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را کمی تکان دهید تا دانه های شکر در بین تکه های زردآلو نفوذ کند.
  3. درب قابلمه را بسته و مخلوط زردآلو و شکر را به مدت یک روز در یک اتاق تاریک قرار دهید. پس از یک روز، زردآلو آب انداخته و آماده طبخ می گردد.
  4. قابلمه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار داده و 1/2 لیوان آب در آن بریزید.
  5. به سرعت آغاز به هم زدن مواد کنید تا شکر موجود در قابلمه در آب میوه حل گردد و دقت کنید که هیچ گونه شکری در قابلمه ته نشین نگردد.
  6. برای هم زدن مواد بهتر است از یک قاشق چوبی بهره ببرید، زیرا قاشق استیل در اثر حرارت بالا داغ می گردد.
  7. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا مواد موجود در قابلمه به جوش آیند و به محض مشاهده اولین حباب ها، حرارت را کمتر کنید طوریکه مواد ریز جوش بزنند.
  8. اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند و در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.
  9. هنگام جوشیدن مواد، روی سطح آن کف ظاهر می گردد که برای از بین بردن آن می توانید از دو روش بهره ببرید. یا با استفاده از یک قاشق، کف موجود روی مواد را بردارید یا 1 قاشق غذاخوری کره به مواد اضافه نموده و هم بزنید. با ذوب شدن کره، کف روی مواد از بین می رود.
  10. پس از 20 دقیقه، حرارت را خاموش نموده و چند دقیقه صبر کنید تا مواد از داغی بیفتند، سپس با استفاده از مخلوط کن آن را میکس کنید تا تکه های عظیم زردآلو، کاملا له شده و مواد یکدست شوند.
  11. بطری های شیشه ای مورد نظر را آماده نموده و پس از خنک شدن مارمالاد، آن ها را پر کنید طوریکه 1 سانتیمتر از انتهای هر شیشه خالی بماند.
  12. 2 الی 3 ساعت صبر کنید تا مارمالاد موجود در بطری های شیشه ای کاملا خنک گردد.
  13. مقداری موم زنبور عسل در یک قوطی کنسرو ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب گردد.
  14. سپس به آرامی موم ذوب شده را روی مارمالاد موجود در بطری ها بریزید طوریکه لایه ای از موم به ضخامت 1 سانتی متر روی سطح آن را بپوشاند.
  15. چند دقیقه صبر کنید تا موم روی سطح مارمالاد خنک گردد و در این فاصله بطری ها را تکان ندهید.
  16. پس از بسته شدن موم روی سطح مارمالاد، یک تکه پلاستیک فریزر روی درب بطری قرار داده و با یک کش آن را محکم کنید.
  17. مارمالاد زردآلوی تهیه شده به این روش را می توانید تا چند ماه در محلی خنک و تاریک نگهداری کنید.

ذکر چند نکته در تهیه مارمالاد زردآلو

  • برای تهیه مارمالاد زردآلو از میوه های رسیده، سالم و بدون لک بهره ببرید.
  • از آنجا که در تهیه مارمالاد خانگی از مواد نگهدارنده استفاده نمی گردد، به منظور جلوگیری از کپک زدن و نگهداری آن به مدت طولانی، موم زنبور عسل به کار می رود تا مارمالاد در معرض هوا قرار نگیرد.
  • به منظور جلوگیری از شکرک زدن مارمالاد زردآلو، می توانید 1/4 قاشق چایخوری جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.
  • شیشه های مورد استفاده برای نگهداری مارمالاد را قبل از مصرف، تمیز بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.

نتیجه گیری

مارمالاد زردآلو یکی از بهترین و لذیذترین مارمالادهاست که عطر و طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید این ماده را به عنوان یک صبحانه یا عصرانه مغذی مورد استفاده قرار دهید یا در تهیه شیرینی جات از آن بهره ببرید. مارمالادها انواع گوناگونی دارند و با میوه جات مختلفی تهیه می شوند. شما می توانید به یاری بخش ارسال نظرات، طرز تهیه مارمالاد مورد علاقه تان را با دیگر مخاطبان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

bestcanadatours.com: Best Canada Tours یک سرویس خدماتی جدید و چند منظوره جهت ارائه سرویس تور به کشور کانادا با کیفیت برتر است

منبع: setare.com
انتشار: 27 شهریور 1400 بروزرسانی: 27 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 88450

به "طرز تهیه مارمالاد زردآلو (آموزش تصویری)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد زردآلو (آموزش تصویری)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید