پوزش استقلالی ها از دادستان و معرفی عامل درگیری با غلامی و یزدانی

به گزارش مهسان بلاگ، باشگاه استقلال در اطلاعیه ای کوتاه درباره اتفاقات اتفاق افتاده در دربی و درگیری مأموران یگان ویژه با دو بازیکن این تیم، عامل درگیری ها را معرفی کردند.

پوزش استقلالی ها از دادستان و معرفی عامل درگیری با غلامی و یزدانی

به گزارش خبرنگاران، سیاوش یزدانی و عارف غلامی، دو بازیکن تیم استقلال که به دلیل مصدومیت در ملاقات روز گذشته مقابل پرسپولیس روی سکوها حضور داشتند، بین دو نیمه با مأموران یگان ویژه درگیر شدند. این دو بازیکن در خاتمه بازی درباره درگیری به وجود آمده توضیحاتی ارائه کردند که بخش رسانه ای باشگاه استقلال در این مورد اطلاعیه ای کوتاه صادر کرد.

در اطلاعیه باشگاه استقلال آمده است: سیاوش یزدانی و عارف غلامی در مصاحبه های خود پس از اتفاق های دیروز استادیوم آزادی، دادستان تهران را عامل به وجود آمدن درگیری یگان ویژه با خودشان عنوان کردند که تصحیح و تأکید می گردد که فرد موردنظر یکی از پرسنل دادگستری بوده و بازیکنان استقلال به اشتباه این فرد را دادستان تهران خطاب کردند. بدین وسیله از آقای القاصی مهر پوزش می طلبیم.

bestcanadatours.com: Best Canada Tours یک سرویس خدماتی جدید و چند منظوره جهت ارائه سرویس تور به کشور کانادا با کیفیت برتر است

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 27 شهریور 1400 بروزرسانی: 27 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 34524

به "پوزش استقلالی ها از دادستان و معرفی عامل درگیری با غلامی و یزدانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پوزش استقلالی ها از دادستان و معرفی عامل درگیری با غلامی و یزدانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید