پیگیری تخصیص دائمی آب سد 15خرداد برای مصارف صنعتی در دستورکار است

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، سید علی آقازاده شامگاه روز سه شنبه در پنجمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان مرکزی در اراک، گفت: طی چند روز گذشته جلسه ای با معاون امور آب وزیر نیرو در تهران تشکیل شد که در این جلسه مباحثی در زمینه وضعیت آب استان مطرح شد.

پیگیری تخصیص دائمی آب سد 15خرداد برای مصارف صنعتی در دستورکار است

وی اضافه نمود: از جمله موارد مطرح شده در جلسه با معاون وزیر نیرو، موضوع پیگیری تخصیص دائمی آب سد پانزده خرداد برای مصارف صنعتی استان بود. آقازاده بیان داشت: همچنین قرار شد که در این مورد با وزیر نیرو مذاکره گردد که در این رابطه معاون وزیر در امور آب قول داد که برای تحقق این مهم مساعدت های لازم را انجام دهد.

استاندار مرکزی بیان داشت: البته در این خصوص علاوه بر پیگیری استانداری ضروری است مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان و فرمانداران شهرستان های دلیجان و محلات نیز پیگیر این موضوع باشند تا این مهم تحقق پیدا کند که می تواند در زمینه وضعیت آبی استان یاری خوبی باشد.

استاندار مرکزی در بخش دیگر سخنان خود بیان داشت: در سال آبی جدید بیش از دو برابر بلند مدت 50 ساله در استان مرکزی بارندگی ثبت شده است که در واقع یک نعمت بزرگ الهی است که باید به فال نیک گرفته گردد و خدا را شکر کرد.

وی توضیح داد: البته این اصلا به این معنا نیست که هر چقدر می خواهیم از آب استفاده کنیم، بلکه باید همچنان الگوی مصرف را با هدف حفاظت از منابع آب استان، هر خانواده و همه دستگاه ها مد نظر داشته باشند و موضوع صرفه جویی با جدیت بیشتر در دستور کار قرار گیرد.

استاندار مرکزی اعلام کرد: فرمانداران نیز در شهرستان ها نسبت به تشکیل جلسات شورای حفاظت از منابع آب حساسیت داشته باشند و ضمن تشکیل جلسات حتما در مورد پیگیری مصوبات جلسات نهایت دقت را اعمال کند.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 3146

به "پیگیری تخصیص دائمی آب سد 15خرداد برای مصارف صنعتی در دستورکار است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیگیری تخصیص دائمی آب سد 15خرداد برای مصارف صنعتی در دستورکار است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید