100 درصد تالاب میقان اراک آبگیری شد

به گزارش مهسان بلاگ، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی گفت: بارش های مناسب هفته های اخیر باعث شد تا تالاب میقان اراک با 100 کیلومتر وسعت به طور کامل آبگیری گردد.

100 درصد تالاب میقان اراک آبگیری شد

به گزارش ایرنا، عزت الله آمره ای روز دوشنبه گفت: 110 میلیون متر مکعب حجم ذخیره تالاب میقان است که تاکنون 100 میلیون متر مکعب آن پر شده است.

وی گفت: این میزان ذخیره در طول 40 سال اخیر کم سابقه است و تالاب میقان اراک اکنون دوران طلایی را در انباشت آب تجربه می نماید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی گفت: 18 راستا ورودی به تالاب سیلاب های اخیر را به میقان اراک راهنمایی کرد و امکان جذب بیشتر آب در تالاب با توجه به شکل مخروطی وجود دارد.

آمره ای اضافه نمود: این تالاب ظرفیت 2 برابر حجم موجود آب کنونی را دارد و هیچ خطری روستاهای اطراف و فرودگاه اراک را تهدید نمی نماید و می تواند 200 میلیون مترمکعب آب را در خود جای دهد.

وی گفت: تالاب نفوذناپذیر است و با تبخیر تبدیل به آب شور می گردد اما می توان با حفر چاه های جذبی بر سر انتقال آب به تالاب از ظرفیت این منطقه بیشتر استفاده کرد.

مدیرعامل آب منطقه ای استان مرکزی گفت: در سال آبی جاری میانگین بارندگی های استان به 430 میلی متر رسیده که نسبت به آمار درازمدت رشد 90 درصد را نشان می دهد.

آمره ای اضافه نمود: حجم بارش های استان مرکزی چهار میلیارد متر مکعب بود که از این میزان 800 میلیون متر مکعب آن در روخانه، سد و چشمه ها جاری شد.

وی گفت: سد کمال صالح اکنون در حال سرریز است و سد ساوه نیز بعد از اولین سرریز در سال 76 اکنون 165 میلیون مترمکعب، آب ذخیره دارد.

92 درصد از حجم آب مصرفی استان مرکزی در بخش کشاورزی، سه و نیم درصد در بخش صنعت و بقیه در بخش آشامیدنی مصرف می گردد.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 7736

به "100 درصد تالاب میقان اراک آبگیری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "100 درصد تالاب میقان اراک آبگیری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید