2 کشته بر اثر انفجار مین برجای مانده از داعش در شمال غرب تدمر

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از سانا، بر اثر انفجار یک مین بر جای مانده از تروریست های داعش در هنگام عبور ماشین باربریی در منطقه سد وادی ابیض در 25 کیلومتری شمال غرب شهر تدمر دو سوری کشته و شماری دیگر زخمی شدند.

2 کشته بر اثر انفجار مین برجای مانده از داعش در شمال غرب تدمر

مدیرکل بیمارستان دولتی پالمیرا دکتر ولید عوده به خبرنگار سانا شرح داد: خودرو حامل 14 نفر بود ودر هنگام عبور آن را از روی یک مین که توسط تروریست ها پیش از عقب راندن آنها از منطقه، کارگذاشته شده بود منفجر شد و موجب کشته شدن دو شهروند وجراحت 12 نفر دیگر شد که در میان آنها زنان و بچه ها به چشم می خورند.

عوده اشاره کرد که مجروحان به بیمارستان دولتی تدمر منتقل شده اند وتحت درمان قرار گرفته اند.

گفتنی است که در هفتم ماه جاری میلادی نیز بر اثر انفجار مین برجای مانده از داعش در جاده جبل شاعر درشمال غرب شهر تدمر، یک سوری کشته شده بود.

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان بلاگ

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 83563

به "2 کشته بر اثر انفجار مین برجای مانده از داعش در شمال غرب تدمر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 کشته بر اثر انفجار مین برجای مانده از داعش در شمال غرب تدمر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید