80 درصد سهم بازار داخلی در صنعت فولاد کشور فراوری شد

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان، با رویکرد خدمت رسانی به صنعت فولاد و سایر صنایع از جمله لاستیک خردایش و مواد غذایی، اقدام به فراوری انواع غلتک نموده است. غلتک درواقع کلیدی ترین قطعه موردنیاز صنعت فولاد است.

80 درصد سهم بازار داخلی در صنعت فولاد کشور فراوری شد

ابوالقاسم قدمی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اعلام کرد: صددرصد غلتک مورداحتیاج صنعت فولاد کشور در داخل فراوری می گردد، که از این مقدار سهم عمده ای از احتیاج را با آخرین تکنولوژی روز و به روز ترین دانش، فراوری می کنیم.

قدمی با اشاره به فراوری بیش از 80 درصد سهم بازار کشور از صنعت فولاد گفت: در حال حاضر با دستیابی به تکنولوژی فراوری غلتک های ریختگری گریز از مرکز فوق سنگین، علاوه برقرار دریافت در لیست محدود فراوریکنندگان این سایز از محصولات، به طور چشمگیری از خروج ارز از کشور جلوگیری نموده ایم.

این فعال بخش صنعت با اشاره به مراحل فراوری غلتک های مورداحتیاج صنعت فولاد شرح داد: مرحله ریختگری، عملیات حرارتی و همچنین ماشین کاری و درنهایت سنگ زنی و آماده سازی غلتک های فراوریی، مراحلی است، که صفرتا صد آن توسط خوش خدمتان این صنعت در حال حاضر در کشور به انجام می رسد.

وی در راستای فراوری غلتک های مورداحتیاج صنعت فولاد دو نوع فناوری را نام برد و گفت: روش نخست استاتیک و روش دوم گریز از مرکز (سانتریفیوژ) نام دارد، که روش دوم علاوه بر کیفیت بالا امکان فراوری قطعات چندلایه گریز از مرکز، که در صنعت به بی متال معروف اند رادار است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: در این روش به دلیل امکان ریختگری دو جنس مختلف روی هم، امکان افزایش خواص در لایه کاری غلتک ها توسط نانو ساختار متالورژی نیز وجود دارد و لذا با استفاده از آلیاژهای محلول در سایز میکرو و نانو، خواص منحصربه فردی در این قطعات ایجاد شده است.

قدمی گفت: در بخش صادرات در سال 97 بسیار قدرتمند عمل نموده ایم و به کشورهای اروپایی همچون ایتالیا، اسپانیا، اسلوونی، آلمان و همچنین کشورهای خاورمیانه و کانادا صادرات داشته ایم.

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان بلاگ

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 8217

به "80 درصد سهم بازار داخلی در صنعت فولاد کشور فراوری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "80 درصد سهم بازار داخلی در صنعت فولاد کشور فراوری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید