MSدرمان های غیر دارویی بیماری

به گزارش مهسان بلاگ، زنبور درمانی نه تنها برای بیماران MS بلکه برای دیگر بیماری ها هم تجویز می شود. این روش هنوز به اثبات نرسیده است، اما مدارکی وجود دارد که نشان می دهد این روش را می توان برای درمان بیماری ها به کار برد.

MSدرمان های غیر دارویی بیماری

MSدرمان های غیر دارویی بیماری

درمان های غیر دارویی بیماری MS

1- زنبور درمانی

زنبور درمانی نه تنها برای بیماران MS بلکه برای دیگر بیماری ها هم تجویز می گردد.

این روش هنوز به اثبات نرسیده است، اما مدارکی وجود دارد که نشان می دهد این روش را می توان برای درمان بیماری ها به کار برد.

2- یوگا

یوگا باعث افزایش قدرت، انعطاف پذیری و تعادل بدن می گردد. یوگا برای بیماران MS خوب است، چرا که توانایی شخصی فرد را بالا می برد و نوسازی بدن را آغاز می نماید. علاوه برآن، یوگا باعث کاهش گرفتگی عضلانی، افزایش قدرت عضلانی و افزایش تعادل بدن می گردد.

3- ورزش

ورزش برای بهبود علائم و نشانه های این بیماری بسیار مهم است. با ورزش کردن، خستگی، عدم تحمل به گرما و دیگر علائم ناخوشایند از بین می فرایند. علاوه بر آن، ورزش باعث سلامتی روح و جسم می گردد.

ورزش کردن برای کاهش مسائل حرکتی، افزایش توان و استفامت، کاهش خستگی، کاهش گرفتگی عضلات، افزایش قدرت سیستم ایمنی، افزایش دریافت انرژی، افزایش سم زدایی، کاهش تورم و کاهش ضعف عضلات مفید است.

بسیار مهم است که شما برنامه ورزشی داشته باشید و با انجام دادن آن ورزش ها، اعتماد به نفس خود را افزایش دهید و مطمئن باشید که زندگی شما بهتر خواهد شد. برای اثبات این مسئله از همین امروز ورزش کردن را آغاز کنید.

4- طب سوزنی

طب سوزنی یک درمان قدیمی برای درمان انواع بیماری ها می باشد.

توجه کنید که طب سوزنی ممکن است مسائلی را در سیستم ایمنی بدن ایجاد کند و از آنجا که MS یک بیماری خود ایمنی می باشد، ممکن است طب سوزنی علائم بیماری را بدتر کند، لذا توصیه شده قبل از طب سوزنی به متخصص اعصاب مراجعه کنید.

5- داشتن فعالیت مغزی

همانطور که می دانید، این بیماری بر روی مغز هم اثر می گذارد. برای مقابله با علائم ناشی از این تاثیر، توصیه شده که فعالیت مغزی را بالا ببرید. برای این کار می توانید جدول حل کنید، خاطرات خود را مرور کنید، شعر یا جملات زیبا را حفظ کنید و هر کاری که باعث فعالیت مغز می گردد را انجام دهید.

6- تغییر عادات زندگی برای کاهش استرس

در بسیاری از افراد مبتلا به MS، در حالت استرس علائم بیماری شدیدتر می گردد. برخی تحقیقات حاکی از آن است که استرس خود می تواند بیماری MS را به وجود آورد. اما هنوز این امر ثابت نشده است.

بیماران مسائل زیادی را برای استرس داشتن بیان می نمایند، از جمله:

معین نبودن بیماری MS، ظاهر شدن علائم MS، مسائل و مسائل اجتماعی و احتیاج به یاری داشتن.

چگونه می توان از استرس خلاص شد؟

- هنگامی که استرس دارید، با دوستانتان حرف بزنید و بگویید چقدر برایتان مهم است که در کنار آنها هستید.

- غذا بپزید، بیرون بروید و قدم بزنید و با همسایگانتان صحبت کنید.

- از دیگران بدون هیچ خجالتی یاری بخواهید. این را بدانید که آنها هم ممکن است احتیاج به یاری شما داشته باشند.

- نفس عمیق بکشید و ورود هوا را به ریه هایتان احساس کنید.

- یوگا، مدیتیشن و یا هر ورزشی که آرامتان می نماید را انجام دهید.

- برخی ها با شنیدن موزیک و یا گرفتن دوش آبگرم، آرام می شوند.

- برای راحت تر کردن کارهایتان برنامه ریزی کنید. یک لیست از کارهایی را که باید در روز انجام دهید، تهیه کنید. در کنار هر کار، اگر خود قادر به انجام آن بودید نام خود را و یا اگر از کسی یاری می خواهید نام آن شخص را به همراه شماره تلفن او یادداشت کنید. فکر کنید که چه چیزهایی زندگی شما را تغییر می دهد؟ چه کسی می تواند به شما یاری کند؟ و ....

حال برنامه روز شما معین است و هیچگونه دلهره و اضطراب و استرسی نخواهید داشت.

7- رژیم غذایی برای کاهش علائم بیماری

رژیم غذایی خاصی برای درمان این بیماری وجود ندارد. رژیم غذایی متعادل و متنوع، نقش اساسی را در کاهش علائم بیماری MS بازی می نماید.

تمام افراد برای داشتن یک رژیم غذایی خوب و سالم، احتیاج به افزایش مصرف میوه ها، سبزیجات، فیبر غذایی و کاهش مصرف چربی های اشباع دارند. این رژیم غذایی برای بیماران MS هم مفید است.

افزایش میزان مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری (امگا 3 و امگا 6) برای این بیماران مفید است. این اسیدهای چرب از آن نظر ضروری هستند که بدن، آن ها را نمی تواند بسازد. این اسیدها برای حفظ سلامت سیستم ایمنی، مغز و سیستم عصبی بسیار مهم هستند.

ماهی، روغن ماهی و روغن های گیاهی مثل روغن سویا، روغن گردو، روغن آفتاب گردان و روغن ذرت دارای اسیدهای چرب ضروری هستند.

به نظر می رسد افرادی که میزان ویتامین های B12 و D در بدنشان کم است و یا بیشتر چربی های اشباع مصرف می نمایند، در معرض خطر ابتلا به بیماری MS قرار دارند.

ویتامین B12 در فراورده های حیوانی نظیر: گوشت، ماهی، لبنیات و تخم مرغ وجود دارد.

مهم ترین منبع ویتامین D، تابش مستقیم (نه از پشت شیشه) نور خورشید بر پوست بدن می باشد. از منابع غذایی این ویتامین می توان شیر، تخم مرغ، حبوبات، ماهی ساردین و اسفناج را نام برد.

برای کاهش اسیدهای چرب اشباع باید بیشتر ماهی، مرغ و میوه و سبزیجات را مصرف کنید و از مصرف گوشت های پرچرب، سوسیس و کالباس دوری کنید. گفتنی است که ماهی های پرچرب مانند، سالمون از برترین منابع چربی های غیراشباع مفید هستند. حتما در برنامه غذایی خود 5 عدد میوه و سبزی و غلات را هر روز قرار دهید.

از آنجایی که چربی ها برای حفظ سلامت بدن لازم هستند، متخصصان تغذیه توصیه می نمایند که 30 درصد انرژی روزانه به وسیله چربی ها تامین گردد که از این 30 درصد فقط 7 درصد آن به چربی های اشباع اختصاص دارد.

در کل چربی های اشباع باید به میزان خیلی کم مصرف شوند

منبع:تبیان

ارسال به وسیله کاربر محترم سایت :alijanman

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی | مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی

منبع: راسخون
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 96684

به "MSدرمان های غیر دارویی بیماری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "MSدرمان های غیر دارویی بیماری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید