آلمان به دنبال ثبات است نه قدرت نمایی

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، روزنامه دی ولت در یادداشتی نوشت: آلمان در مورد منازعات تنگه هرمز سیاست متفاوتی اتخاذ کرد و مخالفت خود را با تشکیل ائتلاف دریایی به فرماندهی آمریکا گفت.

آلمان به دنبال ثبات است نه قدرت نمایی

این روزنامه با اشاره به درخواست آمریکا از دولت آلمان آورده است: ما اروپایی ها، ما آلمانی ها، نه جنگ افروز هستیم، نه باج گیر و نه ماجراجو، بلکه ما به دنبال ثبات هستیم تا اینکه بخواهیم قدرت نمایی کنیم. این طور به نظر می رسد که درخواست آمریکا برای حضور نیروهای دریایی آلمان در تنگه هرمز نوعی زیاده خواهی و ایجاد فضایی متشنج در خلیج فارس است.

حال آنکه آلمان به هیچ وجه بر اساس اصول حاکم در سیاست خارجی خود که برگرفته از قانون اساسی این کشور است خواستار مداخله میان تهران- واشنگتن نیست.

دی ولت در بخش دیگری نوشت: شاید بهتر باشد که رئیس جمهوری آمریکا نیز سیاستی غیر از ایجاد ترس و ناامنی را در دستور کار خود قرار دهد.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 13713

به "آلمان به دنبال ثبات است نه قدرت نمایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آلمان به دنبال ثبات است نه قدرت نمایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید