آموزش طرز تهیه ترشی ذرت

به گزارش مهسان بلاگ، در این مطلب طرز تهیه ترشی ذرت رو برای شما آماده نموده ایم .

آموزش طرز تهیه ترشی ذرت

به گزارش، ترشی ذرت یا ترشی بلال یکی از ترشی تزیینی ایرانی است که به دلیل ظاهر زیبایش بیشتر برای تزیین غذا ها تهیه می گردد. البته باید بدانید که این ترشی علاوه بر اینکه ظاهر بسیار زیبایی دارد طعم بسیار خاص و خوشمزه ای نیز دارد.

مواد لازم برای ترشی ذرت:

ذرت یک لیوان

پیاز متوسط 1 عدد

نمک یک قاشق غذاخوری

سیر دو حبه

فلفل دلمه ای یک عدد

سرکه سه چهارم ظرف ترشی

خیار یک عدد

گوجه یک عدد

فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

زردچوبه یک قاشق غذاخوری

ابتدا ذرت یخ زده را در جایی گذاشته تا گرم گردد و بعد پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و حبه های سیر را سه قسمت کنید و فلفل دلمه ای را به اندازه های دلخواه خرد کنید و خیار و گوجه را رنده کنید و فلفل و نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و با ذرت مخلوط کنید و هم بزنید.

به اندازه دو سوم ظرفی که می خواهید ترشی درست کنید سرکه اضافه کنید و بعد آب را به مقدار یک سوم ظرف اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید روی شعله به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بجوشد تا کمی نرم گردد و بعد بگذارید خنک گردد و بعد درون طرف ترشی بریزید و درش را خوب ببندید تا هوا نفوذ نکند و بعد در جایی خنک نگهداری کنید.

منبع:عصر ایران

تور روسیه: تور سوچی، تور مسکو، تور سن پترزبورگ، تور تابستان نوروز، بهار روسیه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 10446

به "آموزش طرز تهیه ترشی ذرت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش طرز تهیه ترشی ذرت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید