ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبی

به گزارش مهسان بلاگ، به گفته محققان، خوردن غذاهای مغذی تر و گیاهی برای داشتن قلبی سالم در هر سنی مفید است.

ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبی

به گزارش خبرنگاران، بر اساس یک مطالعه طولانی 30 ساله، داشتن رژیم غذایی گیاهی در دوران جوانی با کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی در سنین میانسالی همراه است.

یک مطالعه دیگر 15 ساله هم نشان داد که خوردن غذاهای گیاهی بیشتر که باعث کاهش کلسترول می گردد، با کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی در زنان یائسه ارتباط دارد.

در این دو مطالعه جداگانه که معیارهای مختلف مصرف غذای گیاهی سالم تجزیه و تحلیل شد، محققان دریافتند که هم افراد بزرگسال جوان و هم زنان یائسه که رژیم غذایی شأن عمدتاً گیاهی بود، کمتر دچار سکته قلبی شدند و با احتمال کمتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی روبرو بودند.

طبق توصیه انجمن قلب آمریکا، الگوی کلی رژیم غذایی سالم بر مصرف انواع میوه ها و سبزیجات، غلات کامل، لبنیات کم چرب، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل و حبوبات و روغن های گیاهی غیر گرمسیری تأکید می نماید. بعلاوه مصرف محدود چربی اشباع، چربی ترانس، سدیم، گوشت قرمز، شیرینی و نوشیدنی های شیرین را توصیه می نماید.

یونی چوی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مینه سوتا، در این باره می گوید: تحقیقات قبلی بر روی مواد مغذی یا غذاهای تک متمرکز بود، اما اطلاعات کمی در خصوص رژیم غذایی گیاهی و خطر طولانی مدت بیماری های قلبی عروقی وجود دارد.

محققان رژیم غذایی و بروز بیماری قلبی را در 4946 فرد بزرگسال مورد آنالیز قرار دادند. شرکت کنندگان در زمان ثبت نام (1985-1986) در این مطالعه 18 تا 30 ساله بودند و در آن موقع عاری از بیماری های قلبی عروقی بودند.

چوی در ادامه اضافه کرد: رژیم غذایی بسیار مغذی و گیاهی برای سلامت قلب و عروق مفید است. رژیم گیاهی لزوماً گیاهخواری نیست. مردم می توانند از بین غذاهای گیاهی که تا حد امکان طبیعی هستند و فرآوری بالایی ندارند، انتخاب کنند. ما فکر می کنیم که افراد می توانند گهگاه از محصولات حیوانی مانند مرغ سرخ نشده، ماهی سرخ نشده، تخم مرغ و لبنیات کم چرب استفاده کنند.

منبع: مهر

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 93493

به "ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید