بازدید گروه هندی جای جا گات از گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

به گزارش مهسان بلاگ، رئیس گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با بیان این که مردم ایران و خصوصاً هنرمندان ایران مدافع صلح و دوستی هستند، توضیح داد: زبان ما زبان هنر و زبان هنر زبان زیبایی و صلح است.

بازدید گروه هندی جای جا گات از گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

از سفر با تور ترکیبی سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، گروه هندی جای جا گات که با هدف صلح جهانی و کاهش خشونت در جهان طی یک برنامه یک ساله از دوم اکتبر هم زمان با سالروز تولد گاندی با پیغام صلح و دوستی بین ملت ها از هند به سمت ژنو (مقر سازمان ملل) سفر می نمایند، امروز چهارشنبه 17 بهمن از گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه بازدید کردند و از نزدیک با فعالیت هنرمندان این مرکز آشنا شدند.

سیدعبدالمجید شریف زاده در شروع با خوش آمدگویی به گروه هندی گفت: گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه، مجموعه ای است که چکیده ای از هنرهای سنتی ایران را به نمایش می گذارد و هنرمندان زیادی در این مجموعه مشغول فعالیت هستند.

او بیان این نکته که گاندی در تمام جهان شناخته شده است و نیازی به معرفی ندارد گفت: ایران و هند در دوره های مختلف ارتباط عمیقی داشته اند.

شریف زاده با اشاره به فعالیت های هنری که در مجموعه گروه پژوهشی هنرهای سنتی انجام می گردد، اظهار کرد: زبان ما زبان هنر است و زبان هنر، زبان زیبایی و صلح است.

او خطاب به اعضای گروه جای جا گات گفت : شما حامل این پیغام از سوی ما برای جهان باشید که مردم ایران و خصوصا هنرمندان ایران مدافع صلح و دوستی هستند.

در ادامه آشوک عضو گروه هندی جای جا گات با بیان اینکه این گروه با هدف صلح جهانی از دوم اکتبر همزمان با سالروز تولد گاندی راستا هند تا ژنو را طی می نماید، توضیح داد : نه تنها هند بلکه تمام جهان جشن 150سالگی گاندی را جشن می گیرند.

او اضافه نمود: گاندی به عنوان یک انقلابی ضدخشونت در جهان معروف شد و 70 سال پیش استقلال را بدون اعمال خشونت به هند آورد.

آشوک صلح جهانی، برقراری عدالت و آزادی را از اهداف این گروه دانست و اضافه نمود: مشترکات تمدنی و فرهنگی هند با سایر کشورها بعد از این سفر در ژنو (مقر سازمان ملل) مطرح می گردد.

او هدف این .گروه را همکاری محبت آمیز و برادرانه نه صرفا تحت لوای پرچم هند و ایران بیان کرد.

در ادامه بازدید گروه جای جا گات از کارگاه های هنرهای سنتی طی نشستی با حضور هنرمندان و مسئولان این مرکز به بیان نقاط مشترک فرهنگی پرداختند

منبع: میراث آریا
انتشار: 24 بهمن 1398 بروزرسانی: 19 مهر 1399 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 31070

به "بازدید گروه هندی جای جا گات از گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازدید گروه هندی جای جا گات از گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید