برخورد قضایی با جابجایی دام های بدون پلاک
به گزارش مهسان بلاگ، روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس گفت: از 15 بهمن، با حمل و تردّد دام های بدون پلاک بین استان ها برخورد قضایی می گردد.

به گزارش از ، روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس گفت: از 15 بهمن سال جاری، ممنوعیت حمل و تردّد دام های بدون پلاک بین استان ها اجرا می گردد و در صورت مشاهده برابر قانون، برخورد قضایی خواهد شد.
بر اساس قانون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مصوبات ابلاغی مورخ 5 بهمن ماه جاری در مورد ممنوعیت بارگیری، حمل و تردد و کشتار دام های بدون پلاک بین استان ها؛ از 15 بهمن همه بهره برداران، دامداران، دامپروران، چوبداران و صاحبان کشتارگاه های دام باید از حملِ هرگونه دام های بدون پلاک بین استان ها پرهیز نمایند.
بر اساس این ابلاغیه، قانون فوق از تاریخ یاد شده اجرا خواهد شد و در صورت مشاهده حمل دام های بدون پلاک، با خاطیان، برابر قانون برخورد قضائی می گردد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانvetworld.ir: مجله دامپزشکی | مجله خبری دانشجویان دامپزشکی
virapars.ir: مجله ویراپارس | مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی