بروز سردرد سه روز بعد از تزریق واکسن را جدی بگیرید

به گزارش مهسان بلاگ، خبرگزاری خبرنگاران- یک فوق تخصص مغز و اعصاب گفت: بروز سردرد هایی که سه روز بعد از تزریق واکسن شروع می شوند خطرناک است، این سردرد ها ممکن است با درد های شکمی و تهوع همراه باشد که بسیار مهم هستند.

بروز سردرد سه روز بعد از تزریق واکسن را جدی بگیرید

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران، دکتر فرهاد عصارزادگان، متخصص نورولوژی با تأکید بر اینکه بروز سردرد هایی که سه روز بعد از تزریق واکسن آغاز می شوند خطرناک است، توضیح داد: این سردرد ها ممکن است با درد های شکمی و تهوع همراه باشد و لخته هایی در عروق ایجاد کند که بسیار مهم است و افراد با بروز این نشانه ها حتماً باید به پزشک مراجعه نمایند.

این متخصص نورولوژی درخصوص ارتباط کرونا با سکته های مغزی و مسائل مغز و اعصاب افزود: این هنوز برای جامعه پزشکی یک سوال مبهم است، طبق مطالعاتی که شده کرونا شوک مغزی یا سکته را بیشتر نموده و البته علل متعددی هم در این خصوص از جمله همزمانی این دو با هم و وجود زمینه های بیماری در فرد هم ذکر شده، لذا ممکن است فرضیه دوم یعنی همزمانی در این رابطه نقش بیشتری داشته باشد، چون کرونا یک دستکاری هایی دارد و انعقاد در عروق را زیاد می نماید شانس سکته هم بالا می رود.

وی در زمینه احتیاج تمام بیماران کرونایی به متخصصان مغز و اعصاب هم اضافه نمود: لازم نیست لزوماً متخصص مغز و اعصاب بالای سر بیمار کرونایی برود و مرتب او را ویزیت کند، مگر زمانی که علائمی دیده شود، چراکه 30 درصد بیماران ممکن است علائمی در سیستم اعصاب را نشان دهند که درجات آن فرق دارد، به همین علت است که معلوم نیست که سکته های مغزی پس از کرونا لزوماً به علت کرونا بوده است یا خیر.

این پزشک متخصص در باره اینکه بعضی خانواده ها اذعان دارند که فرد بیمار قبل از بیماری دچار کمی اختلال حافظه بوده، ولی بعد از بیماری اصلاً کسی را نمی شناسد گفت: تأثیر کرونا روی مغز و غبارآلود شدن آن را به دو دسته تقسیم می نمایند، یک دسته این است که ممکن است مغز تحت تأثیر خود کرونا قرار گیرد و دسته دوم این است که به علت اینکه بیماری ممکن است شدید باشد به علت استرس یک اختلال اضطرابی در بیمار ایجاد شده و اختلال حافظه هم ایجاد کند، در واقع خود کرونا هم ممکن است اختلال حافظه ایجاد کند که همه این ها به این برمی شود که مغز بیمار قبل از کرونا چطور بوده، اگر زمینه داشته احتمال درگیری و تأثیر در عملکرد در مغز بعد از بیماری وجود دارد، البته 60 درصد افرادی که قبل از کرونا سالم بوده اند به بهبود کامل می رسند و دسته ای هم که مسائلی داشتند به درجه بیماری خود قبل از کرونا برمی گردند، البته ممکن است که کرونا نواحی حافظه را دچار اختلال کند، اما احتمال آن کم است.

عصارزادگان در مورد سردرد های بعد از تزریق واکسن هم گفت: بروز سردرد های پس از واکسن با داشتن مشخصات خاص خیلی مهم است، در اصل سردرد هایی مهم و نگران نماینده هستند که سه روز اول رخ نمی دهند، این سردرد ها بعد از سه روز آغاز می شود یعنی تأخیری است و افراد جوان را درگیر می نماید، بعلاوه این سردرد ممکن است با درد های شکمی و تهوع همراه باشد و لخته هایی در عروق ایجاد کند که بسیار مهم است و افراد با بروز این نشانه ها حتماً باید به پزشک مراجعه نمایند، اما بروز سردرد بلافاصله بعد از تزریق واکسن یک واکنش طبیعی بوده و نگران نماینده نیست.

وی درباره مصرف دارو های ام اس در زمان ابتلاء به کرونا هم گفت: درمان های ام اس دو دسته اند، یک دسته دارو ها که تعدیل نماینده و دسته دوم آن هایی هستند که سرکوب نماینده سیستم ایمنی هستند، پس معمولاً افرادی که از تعدیل نماینده ها به صورت دائمی استفاده می نمایند در زمان ابتلاء به کرونا و بعلاوه تزریق واکسن هم باید دارو ها را ادامه داده و مسئله ای هم برای تزریق ندارند، اما، چون کرونا یک بدن قوی می خواهد لذا بقیه دارو ها در زمان ابتلاء به کرونا باید کنار بروند و آغاز آن باید با نظر متخصص عفونی و یا پزشک متخصص بیماران باشد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعلاوه با اشاره به اینکه اگر مبتلایان به ام اس دچار حمله شدید شوند نمی توانند واکسن تزریق نمایند، ادامه داد:، چون حمله شدید احتیاج به تجویز کورتون دارد که سیستم ایمنی را خاموش می نماید، پس اگر در زمان حمله واکسن بزنیم واکسن هیچ اثری ندارد، بنابراین این افراد باید بعد از حمله و مصرف دارو چهار هفته صبر نمایند، لذا اگر کسی نوبت واکسنش رسیده و در شرایط حمله نیست باید حتماً واکسنش را بزند، پس در پاندمی حتی با اثر کم هم باید واکسن زد غیر از مصرف یک دسته دارو، و اگر افراد این دارو های خاص سرکوب نماینده سیستم ایمنی را استفاده می نمایند بین یک تا سه ماه بعد از تزریق آخرین دوز آمپول می توانند واکسن بزنند، اگر واکسن زدند هم برای تزریق آمپول خودشان باید تا یک ماه پس از تزریق آخرین دوز واکسن صبر نمایند.

عصارزادگان در زمینه درگیری بیماری گیلن باره در پی تزریق واکسن هم گفت: گیلن باره یعنی خرابی اعصاب دست و پا که به دو علت تزریق واکسن و عفونت ایجاد شده و نمی توان به درستی گفت به چه علت است، چراکه سیستم ایمنی این افراد حساس تر است و با هر واکسنی ممکن است تحریک شود.

وی با اشاره به اینکه افرادی که به علت سکته مغری از دارو های رقیق نماینده استفاده می نمایند هم حتماً باید واکسن بزنند، تأکید کرد: تمام بیماران سکته مغزی، افرادی که تومور، کیست های مغزی و یا میگرن دارند حتماً باید واکسینه شوند و اینکه بعضی می گویند بعد از تزریق واکسن عصب چشم شان سکته نموده این موضوع ربطی به واکسن ندارد، سکته های بعد از واکسن عمدتاً وریدی هستند و معمولاً در خانم های جوان بعد از سه روز بعد از تزریق به وجود آمده و احتمال آن هم چندان زیاد نیست، لذا افراد اصلاً هراس نداشته باشند، بعلاوه گفتنی است مصرف آسپرین بعد از واکسن علمی نیست، چون درمان لخته های بعد از واکسن با سکته های روتین فرق می نماید و با آسپرین درمان نمی شود.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 96980

به "بروز سردرد سه روز بعد از تزریق واکسن را جدی بگیرید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بروز سردرد سه روز بعد از تزریق واکسن را جدی بگیرید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید