بهترین روش کاهش شوری خیارشور
به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران | سرویس آشپزی - خیارشور یکی از شور های محبوب و پرطرفدار در میان ایرانیان است که در تهیه بیشتر سس ها، سالاد و و گرم مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه خیارشوری باکیفیت و خوشمزه باید میزان نمک مورد استفاده در آن به اندازه باشد. اما کمبود نمک خیارشور را با افزودن مقداری نمک می توان جبران کرد، ولی آیا می توان شوری زیاد خیارشور را کاهش داد؟ آیا می دانید برای از بین بردن شوری خیارشور چه روش هایی وجود دارد؟ در این مطلب با آموزش روش کاهش شوری خیارشور با ما باشید.

کاهش شوری خیارشور
اگر پس از تهیه خیارشور بلافاصله متوجه شوری آن شدید، مقداری آب جوشیده سرد شده به آب خیارشور اضافه کنید تا شوری آن گرفته گردد. اما اگر پس از رسیدن خیارشور، متوجه شوری آن شدید، دو روش برای کم کردن شوری خیارشور وجود دارد که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.
1. شستن خیارشور قبل از مصرف، تا حدی باعث کم شدن میزان شوری خیارشور می گردد.
2. بهترین روش این است که آب خیارشور را خالی کنید و روی خیار ها آب جوشیده سرد شده بریزید تا روی آن ها کاملا با آب پوشانده گردد. سپس اجازه دهید خیارشور چند ساعت (یا یک روز) در آب بماند تا شوری آن کم گردد.
سخن آخر
در این مقاله دو روش برای کاهش میزان شوری خیارشور ارائه شد؛ اما برای تهیه خیارشوری خوش طعم و عالی که ماندگاری بالایی هم داشته باشد، باید در نظر بگیرید که مقدار کم نمک در خیارشور باعث لیز شدن و لزجی آن و افزایش مقدار نمک باعث توخالی شدن آن خواهد شد. بنابراین خواندن مطلب بهترین روش برای مشخص صحیح نسبت نمک به آب در خیارشور را به شما پیشنهاد می کنیم تا با تهیه یک خیارشور حرفه ای از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را ببرید و با ارائه نظرات و پیشنهادات خود در این زمینه ما را در ارئه مطالب بهتر کمک دهید.
منبع: setare.comgeorgiaro.ir: تور گرجستان ارزان قیمت | تور تفلیس، باتومی، تور لحظه آخری گرجستان
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!