طرز تهیه برگر بوقلمون دست ساز نرم و آبدار به روش ساندویچی
به گزارش مهسان بلاگ، برگر بوقلمون از جمله خوشمزه ترین غذاها با گوشت بوقلمون است. همبرگر بوقلمون با اضافه کردن ادویه مخصوص همبرگر بوقلمون به گوشت بوقلمون طعم لذیذی پیدا می نماید. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران ما طرز همبرگر حرفه ای دستی بوقلمون و چیز برگر بوقلمون را به شما آموزش می دهیم. برگر بوقلمون یک ساندویچ خوشمزه و سالم برای شام و ناهار است.

مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی بوقلمون (برای 4 نفر)
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
سینه بوقلمون بدون چربی (یا ترکیب ران و سینه بوقلمون) | نیم کیلوگرم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد میانه |
سیر رنده شده | 1 یا 2 حبه |
زنجبیل | 1 قاشق چای خوری |
جعفری یا گشنیز تازه | 3 قاشق غذاخوری |
فلفل سبز ریز خرد شده | به مقدار دلخواه |
قارچ (ریز خرد شده) | 10 عدد |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار دلخواه |
مواد لازم برای سس همبرگر خانگی
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
ماست یونانی کم چرب یا سس مایونز | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیموترش تازه یا آبلیمو | 2 قاشق مرباخوری |
شوید تازه و ساطوری خرد شده | 1 قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای ساندویچ همبرگر بوقلمون
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
نان همبرگر | 4 عدد |
خیارشور | به مقدار لازم |
سس ساندویچ | به مقدار لازم |
برگ کاهو تازه و کوچک | 4 عدد |
مقدار کالری در 100 گرم همبرگر بوقلمون: 207 کیلوکالری
مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 1 ساعت و 20 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت برگر بوقلمون: 15 دقیقه
مراحل طرز تهیه برگر بوقلمون با سس مخصوص ساندویچی
همبرگر با گوشت بوقلمون یکی از مقوی ترین انواع برگر است و اگر خودتان آن را در خانه تهیه کنید، از سالم بودن آن مطمئن خواهید بود. برای آموزش طرز تهیه همبرگر با گوشت بوقلمون، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.
مرحله اول: سس همبرگر بوقلمون را آماده کنید
اگر می خواهید ساندویچ برگر بوقلمون را بعد از تهیه، سرو کنید، بهتر است سس آن را ابتدا تهیه کنید تا طعم ها به خورد آن برود. برای تهیه سس همبرگر خانگی بوقلمون، ابتدا در یک کاسه کوچک ماست یا سس مایونز، روغن زیتون، آب لیموترش، شوید تازه خرد و ساطوری شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست گردد. این سس را در یخچال بگذارید تا طعم ها به خورد هم بروند.
در صورت تمایل می توانید انواع ماست، سس مایونز، روغن زیتون، آبلیموی تازه و فلفل سیاه و نمک را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله دوم: قارچ و جعفری را تفت دهید
برای آغاز کار تهیه برگر بوقلمون، قارچ ها را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهد. سپس قارچ ها را به صورت ساطوری و ریز خرد کنید. گشنیز های تازه را هم بشویید و وقتی آب خود را از دست دادند، آنها را ریز و ساطوری خرد کنید.
در یک تابه، روغن زیتون یا کره را بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس قارچ ها را در تابه بریزید و تفت دهید تا آب آن بخار گردد. سپس گشنیزها را هم کمی تفت دهید تا آب آن هم بخار گردد. این مخلوط را کنار بگذارید.
شما می توانید برای خرید قارچ، انواع روغن گیاهی مثل روغن زیتون و انواع کره حیوانی و گیاهی را از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله سوم: گوشت بوقلمون را آماده کنید
گوشت بوقلمون (سینه یا ترکیب سینه و ران) را بشویید. اجازه دهید گوشت آب خود را کاملا از دست بدهد. سپس بوقلمون را در چرخ گوشت بریزید و 2 بار چرخ کنید تا کاملا نرم گردد. پیاز و سیر را پوست بگیرید. پیاز و سیر را با رنده ریز، رنده کنید. آب پیاز را بگیرید.
در یک کاسه، گوشت بوقلمون، تفاله پیاز، سیر، قارچ و گشنیز خرد و تفت داده شده، پودر زنجبیل، پودر فلفل سیاه، نمک، پودر فلفل پاپریکا و فلفل سبز ریز خرد شده را اضافه کنید.
گوشت بوقلمون و انواع ادویه معطر غذا را می توانید به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های بخرید.
مرحله چهارم: مایه همبرگر با بوقلمون را آماده کنید
بعد از اینکه همه مواد برگر بوقلمون را آماده کردید و در کاسه ریختید، مواد را با هم ورز دهید تا کاملا یکدست شوند و انسجام بگیرند. اگر مایه برگر، خیلی شل بود، می توانید مقداری پودر سوخاری به آن اضافه کنید. اگر خیلی سفت بود، کمی روغن زیتون و آب به آن اضافه کنید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها به خورد هم بروند.
مرحله پنجم: همبرگرها را آماده کنید
بعد از آماده شدن همبرگر بوقلمون، از مایه برگر به مقدار یک پرتقال بردارید و کف دست هایتان گرد کنید. سپس همبرگر را بین دست هایتان بفشارید و صاف کنید. همه مایه برگر را به همین شکل آماده کنید.
در یک ماهیتابه گریل مقداری روغن زیتون اسپری کنید و اجازه دهید روغن گرم گردد. سپس هر دو طرف همبرگر را با دقت در ماهیتابه گریل کنید. برای گریل شدن هر عدد همبرگر، حدود 7 تا 10 دقیقه زمان کافی است.
مرحله ششم: ساندویچ برگر بوقلمون را سرو کنید
برای آماده کردن ساندویچ برگر بوقلمون، روی هر نان همبرگر 2 قاشق غذاخوری از سسی را که آماده نموده اید، بمالید و روی سس، همبرگر را بگذارید. روی همبرگر خانگی بوقلمون را با یک برگ کاهو و برش های خیارشور (طرز تهیه خیارشور) تزیین و سرو کنید.
شما می توانید برای خرید همبرگر آماده، نان همبرگر، خیارشور و انواع سس ساندویچ از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه برگر بوقلمون خانگی
- می توانید از مرحله سرخ کردن برگر بوقلمون در ماهیتابه صرف نظر نموده و آن ها را با چربی خودشان بپزید. برای این کار می توانید برگرها را در آلومینیوم فویل قرار دهید و سپس آن ها را در فر بگذارید.
- برای طرز تهیه برگر بوقلمون و سویا، می توانید همراه با گوشت بوقلمون، مقداری سویا خیسانده و آبکش شده را چرخ کنید و بقیه مراحل را مانند روش بالا ادامه دهید تا مایه برگر درست گردد.
- می توان پنیر چدار یا هر پنیر دلخواه دیگر را وقتی برگر در فر یا در تابه در حال سرخ کردن است، به مدت یک دقیقه روی برگر بگذارید تا ذوب گردد و چیزبرگر بوقلمون داشته باشید. انواع پنیر پخت و پز را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
- برای قالب زدن همبر دست ساز بوقلمون می توانید از درب ظروف شیشه ای هم بهره ببرید. اگر از درب ظروف استفاده می کنید، بهتر است کیسه پلاستیکی کف آن قرار دهید تا گوشت به درب نچسبد و شکل آن خراب نگردد.
فوت و فن های خوشمزه شدن همبرگر با بوقلمون
ادویه همبرگر بوقلمون چیست؟
ادویه برگر بوقلمون را می توانید بنا به سلیقه خود انتخاب کنید، ولی اگر در ترکیب ادویه برگر با گوشت بوقلمون از فلفل سیاه، پودر فلفل پایریکا، پودر سیر (یا سیر تازه)، پودر پیاز (یا پیاز رنده و آبگیری شده)، پودر فلفل چیلی (یا پودر فلفل قرمز)، پودر خردل و پودر فلفل سفید بریزید، خوشمزه تر خواهد شد.
چرا همبرگر بعد از پخت کوچک می گردد؟
- اگر از گوشت بوقلمون با چربی کم یا بدون چربی بهره ببرید، چندان کوچک نمی گردد. هر چه مقدار چربی گوشت بیشتر باشد، بعد از پخت کوچک تر می گردد
- همبرگر را روی حرارت میانه سرخ کنید. اگر دما بالا باشد، گوشت بیشتر منقبض می گردد.
- در زمان پخت برگر، درب تابه را نبندید.
- مقدار برگر را بزرگ تر در نظر بگیرید که اگر آب رفت کوچک نگردد.