تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی
به گزارش مهسان بلاگ، آبلیمو در واقع همان آبلیمو طبیعی است که بسیار خواص دارد و آن را از تره بار و میوه فروشی ها می توانید تهیه کنید. لیمو یا لیمو ترش پوستی زرد رنگ و گاهی سبز رنگ دارد و سرشار از ویتامین c است. هر 100 گرم آبلیمو طبیعی معمولا 52mgویتامین سی دارد. در ادامه این مقاله از درباره تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار داده ایم.

تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی
تو این متن شما رو با این دو ماده ارزشمند آشنا می کنیم و از خواص آبلیمو طبیعی و آبغوره اصل می گوییم.
آبلیمو در واقع همان آبلیمو طبیعی است که بسیار خواص دارد و آن را از تره بار و میوه فروشی ها می توانید تهیه کنید. لیمو یا لیمو ترش پوستی زرد رنگ و گاهی سبز رنگ دارد و سرشار از ویتامین c است. هر 100 گرم آبلیمو طبیعی معمولا 52mgویتامین سی دارد. در ادامه این مقاله از درباره تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار داده ایم.
لیمو چیست؟
لیمو، میوه درخت لیمو است. در آشپزی از پوست و گوشت لیمو استفاده می گردد، لیموها را بیشتر به علت آب آن ها مصرف می گردد.
خواص آبلیمو:
· دید بینایی را بیشتر می نماید.
· تقویت موی سر.
· تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان با آبلیمو امکان پذیر است.
· کنترل اسید اوریک بدن.
· رفع کردن اسهال خونی.
· ضد عفونی کردن آب آشامیدنی با آبلیمو طبیعی.
· هضم غذا و روان کردن معده.
· درمان سرماخوردگی و رفع کردن تب.
· تقویت سیستم عصبی بدن.
· درمان برخی از سرطان ها.
· جلوگیری از پیری زودرس.
· خنثی کردن سم و زهر حشرات.
· از بین بردن جوش های چرکی.
· مناسب برای پوست های چرب.
نکته مهم: اگر آبلیمو بصورت طبیعی و استاندارد تهیه نگردد نه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه عامل ایجاد بسیاری از بیماری های مختلف از جمله: زخم معده، سیروز کبدی، سرطانهای مختلف و بیماریهای کلیوی و … می گردد.
کاربرد آبلیمو:
درست کردن انواع سالادها، درست کردن انواع غذاها، ترد کردن و نرم کردن انواع گوشت. درست کردن شربت. چاشنی و طعم دهنده کنار غذا.
آبلیمو به دلیل ترکیباتی که دارد یاری به کاهش وزن میگردد و در رژیم غذایی برای افرادی که افزایش وزن دارند دیده می گردد.
آبغوره:
آبغوره یا آب غوره همون عصاره غوره است که برای طعم دادن و ترش کردن غذا مورد استفاده قرار می گیره. غوره میوه نارس و نرسیده انگور است که دارای طعم ترشی هست.
برای درست کردن آبغوه طبیعی کافیه که غوره هایی که چیده شده رو بشورین و خشک کنین، بعد تو ظرف بزرگی بریزین و حسابی فشار بدین، تا آبش گرفته بشه، بعد از صافی یا آبکش رد کنین. آبغوره رو با کمی نمک روی حرارت بذارین و وقتی جوش آمد کف روش رو بگیرین و حرارت رو خاموش کنین. به این صورت می تونین شما آبغوره درست کنین و در منزل نگهداری کنین و انواع سالادها و غذاها برای طعم دادن استفاده کنین.
خواص آبغوره:
درمان کننده پا درد و کمردرد است.برای ورم گلو، آبغوره قرقره کنید . تو درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است.برای کاهش وزن موثره. آبغوره دارای تارتارات پتاسیم است، پس تاثیر زیادی تو درمان سیاتیک و رماتیسم دارد. صفرا بر است.
منبع: مجله اینترنتی اُکالا
منبع: همشهری آنلاینdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه