توصیه های طب ایرانی برای فصل گرما

به گزارش مهسان بلاگ، نائب رییس انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: مصرف سوپ جو در رژیم غذایی هفتگی را نیز توصیه می کنیم؛ چراکه جو دارای طبع سرد و تر بوده و می تواند مقابل طبع گرم و خشک تابستان قرار گیرد.

توصیه های طب ایرانی برای فصل گرما

به گزارش، دکتر نفیسه حسینی یکتا - متخصص طب ایرانی و معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم توجه به حرارت بدن در تابستان، گفت: یکی از مواردی که می توان با توجه به آن حرارت بدن را در تابستان کنترل کرد، توجه به نوع تغذیه در این فصل است. با توجه به اقلیم و گرمای خاص هر منطقه، نوعی از تغذیه مورد توجه قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: مصرف آب دوغ خیار در فصل گرما از عادت های دیرینه ایرانیان است. ترکیبی از ماست به همراه خیار، گل سرخ، نعنا، کشمش و گردو این غذا را تشکیل می دهد. این غذا علاوه بر آنکه باعث تعدیل طبع گرم بدن می گردد، به علت وجود بعضی از مواد تشکیل دهنده اش، خواص دیگری نیز دارد. گل سرخ موجود در آب دوغ خیار، خاصیت پاکسازی بدن را دارد.

نائب رییس انجمن علمی طب سنتی ایران ادامه داد: مصرف سوپ جو در رژیم غذایی هفتگی را نیز توصیه می کنیم؛ چراکه جو دارای طبع سرد و تر بوده و می تواند مقابل طبع گرم و خشک تابستان قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه پرخوری در فصل تابستان به هیچ عنوان توصیه نمی گردد، اضافه کرد: مصرف شربت زرشک، عناب، تمرهندی و همچنین مصرف میوه های فصل مانند گوجه سبر و آلو می تواند طبع گرم فصل تابستان را بویژه برای آنان که خودشان هم طبع گرم و خشک دارند، تعدیل کند.

منبع: ایسنا

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان بلاگ

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 16180

به "توصیه های طب ایرانی برای فصل گرما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های طب ایرانی برای فصل گرما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید