توقف پخش برنامه های حامی اخوان المسلمین مصر در ترکیه همزمان با بهبود روابط آنکارا و قاهره

به گزارش مهسان بلاگ، در راستای کوشش های آنکارا برای ترمیم روابط با مصر و فشار بر شبکه های اخوان المسلمین در ترکیه برای توقف انتقادشان از نظام کنونی مصر، دو تن از چهره های سرشناس رسانه ای حامی اخوان المسلمین در ترکیه برنامه های تلویزیونی خود را متوقف کردند.

توقف پخش برنامه های حامی اخوان المسلمین مصر در ترکیه همزمان با بهبود روابط آنکارا و قاهره

به نقل از سایت میدل ایست آنلاین، معتز مطر، از منتقدان نظام مصر و گزارشگر برنامه های تلویزیونی در شبکه الشرق که مقر آن در استانبول است، خاطرنشان کرد که به مرخصی نامحدود می رود.

این اقدام بعد از آن صورت می گیرد که ترکیه از رسانه های مصری مخالف خواسته بود سطح انتقادشان را از قاهره کاهش دهند.

مطر گفت: من به مرخصی نامحدود می روم اما هیچ کسی مرا مجبور به این کار ننموده است نه ترکیه و نه شبکه الشرق. زمانی که قادر باشم مثل همواره حق را بگویم مجددا بازمی گردم.

معتز مطر که سال 2018 به صورت غیابی به اتهام انتشار اخبار دروغین به 10 سال حبس محکوم شد، گفت که وی به ارائه برنامه های خود در شبکه های اجتماعی و حساب هایش در پایگاه های اینترنتی اصلی ادامه خواهد داد.

وی گفت: ترکیه از زمانی که میزبان ما بوده سختی های زیادی را متحمل شده است. من به مرخصی می روم تا موجب مشکلاتی برای ترکیه یا شبکه الشرق نشوم و باری روی دوش کسی نباشم.

این مساله نشان می دهد که دیگر وی اجازه پخش برنامه هایش و انتقاد از مصر مثل قبل را ندارد.

از سوی دیگر ایمن نور، صاحب تلویزیون الشرق گفت که درخواست معتز برای مرخصی نامحدود را پذیرفته است. وی گفت که معتز نه استعفا نموده و نه برکنار شده است.

ایمن نور تأکید کرد که این تصمیم با بهبود روابط مصر و ترکیه مرتبط است. بعضی قوانین به خاطر تحولات سیاسی اخیر تغییر نموده اند و برای همین مطر ترجیح داد کنار بکشد. مطر می خواهد فشاری که این شبکه در معرض آن قرار می گیرد، کاهش یابد.

ایمن نور اواسط مارس گفت که با نمایندگان مقامات ترکیه دیداری داشته و آن ها به او اعلام نموده اند که خواستار کاهش اظهارات تند رسانه ها در قبال نظام کنونی مصر هستند.

در آن موقع منابعی از مخالفان مصری در استانبول خاطرنشان کردند که مقامات ترکیه از بعضی رسانه ها خواسته اند بعضی برنامه ها را لغو و بعضی مجریان را برکنار نمایند.

آنکارا اخیرا کوشش هایی را برای ترمیم روابط خود با ترکیه شروع نموده است. روابط دو کشور از زمان برکناری محمد مرسی، رئیس جمهوری سابق مصر که از اخوان المسلمین بود دچار تنش شد.

روزنامه زمان ترکیه خاطرنشان کرد که مقامات این کشور بر رسانه های اخوان المسلمین در ترکیه فشار می آورند برای همین معتز مطر و محمد ناصر، از مهم ترین چهره های رسانه ای اخوان المسلمین به صورت غیرمستقیم برنامه های خود را در شبکه های الشرق و مکملین متوقف کردند.

محمد ناصر در پستی در فیسبوک نوشت که ماه رمضان در مرخصی به سر می برد و امیدوار است که مجددا برنامه خود را ازسربگیرد.

شبکه العربیه آدینه خاطرنشان کرد که مصر تماس های خود را با طرف ترکیه ای تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآورده است تا آنکارا خواسته های مصر را اجرایی کند.

بعدا مصر و ترکیه خاطرنشان کردند که وزرای خارجه دو کشور تماس تلفنی برقرار کردند. این تماس تلفنی بعد از توقف برنامه های معتز مطر و محمد ناصر صورت گرفت.، ایسنا

karnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی

kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 82908

به "توقف پخش برنامه های حامی اخوان المسلمین مصر در ترکیه همزمان با بهبود روابط آنکارا و قاهره" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توقف پخش برنامه های حامی اخوان المسلمین مصر در ترکیه همزمان با بهبود روابط آنکارا و قاهره"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید