حل مسائل دانشگاه های خراسان شمالی در توان استان نیست!
به گزارش مهسان بلاگ، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی با تأکید بر لزوم کاهش مسائل دانشگاه های استان گفت: در این راستا نیازمند حمایت های ملی هستیم، زیرا حل تمام این مسائل در توان استان نیست.

به گزارش گروه استان ها خبرنگاران به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی رضا رجب زاده در جمع روسای دانشگاه های استان و در راستای جلسه اخیر دانشجویان با استاندار خراسان شمالی مبنی بر حل مسائل دانشگاه ها اظهار کرد: مسائل دانشگاه های استان باید کاهش یابد هرچند در این راستا نیازمند حمایت های ملی هستیم زیرا حل تمام این مسائل در توان استان نیست.
وی در ارتباط با کمبود اتوبوس برای راستاهای دانشگاهی که یکی از معضلات اصلی و مشترک دانشگاه هاست نیز گفت: ناوگان حمل ونقل شهری استان مسائلی دارد به طوری که تنها شهرستان بجنورد سازمان اتوبوس رانی مستقل دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی شرح داد: سال گذشته دو میلیارد تومان بودجه به ناوگان حمل ونقل شهری اختصاص یافت در حالی که باید این بودجه افزایش یافته و ناوگان حمل ونقل تقویت شود که البته سال آینده با تزریق تعدادی اتوبوس به ناوگان، بخشی از مسائل این حوزه کاهش خواهد یافت.
وی حل مسائلی همچون نبود روشنایی معابر دانشگاه ها، نبود فیبر نوری و اینترنت را منوط به بررسی های بیشتر با حضور دستگاه های اجرایی تخصصی دانست و افزود: همچنین برای حل مشکل خوابگاه نیز نیازمند تخصیص اعتبارات خاص ملی هستیم زیرا این مشکل تمام دانشگاه های استان است.
منبع: خبرگزاری دانشجومجله کامپیوتر: از کامپیوتر و IT کلی مقاله و ترفند جالب اینجا داریم
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری
پریها: مجله خبری، موفقیت، تفریحی، فناوری و گردشگری