دنده کباب کرمانشاه در آستانه ثبت ملی شدن

به گزارش مهسان بلاگ، دنده کباب کرمانشاه از اصیل ترین غذاهای این استان، در آستانه ثبت ملی شدن نهاده شد.

دنده کباب کرمانشاه در آستانه ثبت ملی شدن

اکرم طهماسبی مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت که دنده کباب یکی از اصیل ترین غذاهای کرمانشاهیان است که سال ها است در کبابی های اطراف مجموعه تاریخی فرهنگی تاق بستان به گردشگران داخلی و خارجی عرضه می گردد.

وی اضافه نمود که حدود شش ماه پیش پفراینده مربوط به ثبت ملی شدن دنده کباب به نام کرمانشاه را تهیه نموده و برای دفتر ثبت آثار تاریخی معنوی سازمان میراث فرهنگی کشور ارسال نموده ایم که این پفراینده را در نوبت آنالیز بگذارند.

طهماسبی اعلام نمود که مقرر شده در تاریخ 28 مهر ماه جلسه آنالیز پفراینده دنده کباب کرمانشاه همراه با هفت اثر معنوی دیگر از این استان در سازمان میراث فرهنگی کشور برگزار گردد.

مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت:

با توجه به کامل بودن پفراینده دنده کباب، پیش بینی ما این است که مشکل خاصی در فرایند ثبت ملی شدن این پفراینده به نام استان کرمانشاه به وجود نیاید.

روش تهیه دنده کباب

ابتدا یک تکه بزرگ تقریبا به وزن یک کیلوگرم از دنده گوسفندی را به صورت پهن و دراز میبرند. سپس با سیخ های کباب کوبیده هم زمان سه تا چهار سیخ به صورت عمودی داخل گوشت می نمایند که هم وزن گوشت را تحمل کند و هم شکل آن به هم نخورد. سپس با پشت یک کارد تیز با ضربات پشت سر هم محکم به گوشت ضربه وارد می نمایند. بعد از آن گوشت را به مدت چند ساعت به همین حالت در یخچال می گذارند و پس از آن گوشت برای کباب شدن آماده است.

از قبل یک میزان روغن را درون ظرفی داغ می نمایند و سپس رب گوجه را به میزان زیاد در آن ریخته و سرخ می نمایند سپس نمک، کمی فلفل و آبلیمو و زعفران بدان اضافه نموده و سس غلیظی تهیه می نمایند.

موقع کباب کردن، دنده را در حرارت میانه زغال روی آتش گذاشته و هم زمان با فرچه از سس غلیظ مدام به این طرف و آن طرف دنده می زنند تا زمانی که کباب آماده گردد و دوباره در لحظه پایین آوردن کباب هم سس روی گوشت مالیده و سریع در نان می گذارند و با پیاز و لیموترش یا نارنج تزیین می نمایند. این کباب بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا
انتشار: 10 اسفند 1400 بروزرسانی: 10 اسفند 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 105522

به "دنده کباب کرمانشاه در آستانه ثبت ملی شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دنده کباب کرمانشاه در آستانه ثبت ملی شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید