چند تا از بهترین غذاهای کامبوج

به گزارش مهسان بلاگ، غذاهای کامبوجی کمتر از غذاهای جدید جهان شناخته شده و این غذاهای همانند کشورهای همسایه خود یعنی تایلند و ویتنام خوشمزه هستند. در اینجا چند تا از بهترین غذاهای کامبوج آورده شده است؛ تعدادی از این غذاها در اینجا معرفی شده است. با مجله گردشگری دورونزدیک همراه باشید. قیمت بلیط هواپیما

چند تا از بهترین غذاهای کامبوج

بهترین غذاهای کامبوج

ماهی آموک Fish amok

ماهی آموک بخار پز به عنوان یکی از بهترین غذاهای کامبوج شناخته می گردد، و با کرم کاری (نوعی ادویه) در منوی مراکز رستوران های گردشگری یافت می گردد. قطعات کوچک فیله ماهی آب شیرین در شیر نارگیل، تخم مرغ، سس ماهی و شیره خرما پخته می گردد. و در سس کوریونگ، یک سس ترکیبی از ادویه های کوبیده و محتویات دیگر، مثل زردچوبه، لیموی کفیر، علف لیمو (نوعی گیاه که بوی لیمو می دهد) و موسیر نیز خوابانده می گردد. راه سنتی طبخ این ماهی بخار پز است و همراه با موز ورقه شده در کاسه سرو می گردد. فرودگاه های کامبوج

کوی تیو Kuy teav

غذای معروف خیابانی که بیشتر کامبوجی ها روزشان را با آن آغاز می نمایند. کوی یو(یا سوپ نودل) از گوشت خوک یا گوشت گاو با استخوان و ورمیشل برنج تهیه می گردد. عصاره گوشت روی موسیر و سیر سرخ شده، جوانه لوبیا، پیاز سبز و سبزیجات معطر ریخته می گردد. توپک گوشت خوک یا ماهی هم به آنها اضافه می گردد. اطراف ماهی آغشته به سس تند، نصف یک لیمو، و سس هویسین می گردد. رزرو هتل در کامبوج

سالاد گل موز و مرغ Chicken and banana flower salad

این سالاد ایده الی برای دفع گرمای وسط روز و تازه و سبک است. تکه های سینه مرغ که آغشته به شکوفه خشک موز، موسیر سرخ شده، سیر، انواع فلفل و علف لیمو، با آب لیموی تازه که روی آن چکیده می گردد. جاذبه های دیدنی کامبوج

گوشت گاو لاک (یک کلمه ویتنامی به معنای: گوشت گاو که در ووک تاب میدهند) Beef loc lac

این غذا هم به عنوان بهترین غذاهای کامبوج و یک غذای سمبلیک کامبوجی شناخته می گردد که شامل تکه های باریک تفت داده شده نازک گوشت گاو با یک برگه کاهو، گوجه فرنگی، خرد شده، خیار و حلقه های پیاز خام سرو می گردد و معمولا یک تخم مرغ سرخ شده روی آن می گذارند. بخش عالی که همراه این غذا سرو می گردد، سس غوطه ور در آب لیموترش و فلفل است (فلفل کامپوت) که عطر و طعم آن را بی نظیر می نماید.

خرچنگ و فلفل Crab and pepper

این غذا نه تنها در سواحل شهر کپت سرو می گردد بلکه بهترین و تازه ترین آن را در کامبوج می بینید. خرچنگ هایی که روزانه صید و کشته می شوند و در شلوغی بازار خرچنگ ها بفروش می رسند. مقداری عقرب زنده و عقرب تفت داده شده با فلفل (معمولا فلفل کامپوت) در منوی رستوران ها یافت می گردد. شگفت انگیز ترین هتل های کامبوج

کاری خمر Khmer curry

با فلفل و تندی کمتر از کاری های تایلند و ویتنام، کاری خمر بیشتر گرایش به گیاهان دارد تا ادویه ها، و در طعم نیز دارای تندی کمتر و طعم شیرین تری هست. در حالی که دستورهای مختلف پخت این دستور را تغییر داده اند. کاری معمولا با مرغ، کرم و شیر نارگیل، سس ماهی، سبزیجات و سیب زمینی شیرین تکه شده، سیر، موسیر، زردچوبه و زنجبیل تهیه می گردد که همراه با برنج یا نان ساندویچی سرو می گردد. حمل و نقل عمومی در کامبوج

گوشت خوک و برنج Pork and rice

خیابان های شهر هر روز پر است از مردمی که روی جایگاه های پلاستیکی نشسته اند، و برای صبحانه خوک و برنج می خورند، و یاbai sach chrouk این صبحانه ملی در کامبوج است، را برای صبحانه خود انتخاب می نمایند. این وعده دارای گوشت خوک خرد شده و خوابانده شده در سیر و روغن که با حرارت ملایم باربیکیو می گردد. این غذا با سبزیجات و خیار خرد شده سرو می گردد.

fungroups.ir: گروه سرگرمی، مجله و انجمن سرگرمی

namit.ir: نامیت | مجله بازاریابی و مدیریت بازار

منبع: مجله دور و نزدیک
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 27720

به "چند تا از بهترین غذاهای کامبوج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چند تا از بهترین غذاهای کامبوج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید