رهبری زنان؛ عنصر مشترک 7 کشور پیروز در مبازره با کرونا

به گزارش مهسان بلاگ، این رهبران را این با مردان عظیم و قوی ای مقایسه کنید در میان بحران با سرزنش دیگران، بگیر و ببندهای قضایی و محکوم کردن رسانه ها به شیطنت مردم را گیج نموده و می ترساند.

رهبری زنان؛ عنصر مشترک 7 کشور پیروز در مبازره با کرونا

به دنبال نمونه هایی از رهبری واقعی در بحران کرونایی جهان هستید؟ از ایسلند تا تایوان و از آلمان تا نیوزلند زنان در حال نمایش قدرت خود برای مدیریت اوضاع آشفته خانواده انسانی هستند. در حالیکه آمریکا با تمامی نهادهای قانونی اش در انتظار افزایش گرمای هوا برای نابودی کروناست، شیوع بیماری جهانی در فنلاند، ایسلند و دانمارک که از کشورهای سرد جهان هستند، نشان می دهد که مدیریت زنانه در بطن خود این گرما را دارد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از فوربس، بسیاری بر این باورند که این کشورها کوچک، کم جمعیت یا جزیره ای بوده و استثنائات زیادی دارند اما آلمان عظیم، پیشرو پرجمعیت است و در مقابل بریتانیا جزیره با تفاوت های فراوان. اما رهبران زن این کشورها به ما نشان داده اند که با قدرت و شیوه های منطقی و در عین حال زنانه کنترل امور را در دست گرفته و پیروز عمل نموده اند. اما آنها چه چیزی به ما یاد می دهند؟

حقیقت

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان سریعا ایستاد و خطاب به هموطنان خود گفت که بیماری یک مشکل و باگ عظیم است و می تواند بیش از 70 درصد از جمعیت را مبتلا کند. او گفت:موضوع جدی است، آن را جدی بگیرید. مرکل بیماری را جدی گرفت و مردم او را جدی گرفتند. تست کرونا در آلمان از همان ابتدای واقعه آغاز شد. آلمان سریعا از مراحل انکار، خشم، ناآرامی، ترس و عدم شفافیت که در دیگر نقاط جهان شایع بود، عبور کرد. آمار بیماری در آلمان با وجود شیوع و شناسایی زودتر بیماری بسیار کمتر از همسایگان اروپایی اش اعلام شد. نشانه های کنونی نیز حکایت از کاهش محدودیت های قرنطینه در آینده نزدیک در این کشور دارد.

7 زن و 7 کشور پیروز در مبارزه با کرونا

تسای اینگ-ون رئیس منطقه تایوان از اولین کسانی بود که سریع ترین واکنش را نسبت به شیوع بیماری کرونا نشان داد. او در ماه ژانویه، درست زمانی که اولین نشانه های بیماری ظاهر شد، 124 دستورالعمل را برای توقف شیوع ویروس معرفی کرد. او برخلاف روش های رایج آن موقع از قرنطینه سفت و سخت در دیگر نقاط جهان استفاده نکرد. این رهبر تایوانی تا به امروز بیش از 10 میلیون ماسک را به آمریکا و اروپا فرستاده است. به گزارش سی ان ان مدیریت تسای در میان بهترین های واکنش های جهان در مبارزه با بیماری همه گیر کرونا قرار گرفته و این منطقه تنها 6 مورد مرگ را گزارش نموده است.

آمار جان باختگان کرونا در کشورهایی به رهبری زنان

آمار؛ مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های اروپا- تا 12 آوریل 2020

جاسیندا آردرن نخست وزیر نیوزلند نیز خیلی زود همه جا را قرنطینه کرد با شفافیت کریستالی، بالاترین زنگ هشدار در این کشور را به صدا درآورد. با وجود شناسایی 6 مورد مبتلا در نیوزلند او قرنطینه خانگی برای مسافران ورودی به این کشور را اجباری کرد و در اندک زمانی ورود خارجی ها را ممنوع نمود. وضوح و قاطعیت نیوزیلند را از یک طوفان عظیم نجات داد. در اواسط ماه آوریل آنها تنها با 4 مرگ روبرو شدند. در حالیکه بعضی از کشورها از حذف قرنطینه و محدودیت ها صحبت می نمایند، آردرن به بعضی از قوانین سخت گیرانهبرای مبارزه با کرونا افزوده است. در حال حاضر نیز همه کسانی که از خارج به نیوزلند باز می گردند به مدت 14 روز باید در مکان های معین شده از سوی دولت قرنطینه شوند.

ایسلند تحت رهبری نخست وزیر کاترین یاکوبسدوتیر تست های رایگان ویروس کرونا را به همه شهروندان خود ارائه می نماید. این موضوع کلید اصلی ممانعت از شیوع کرونا و درک دقیق از نرخ واقعی مرگ و میر ناشی از بیماری کووید -19 است. بیشتر کشورها تست کرونا را به افرادی با علائم اکتیو بیماری محدود کردند اما ایسلند این تست را کامل و سراسری اجرا می نماید.

تکنولوژی

با توجه به نسبت جمعیتی، ایسلند تا کنون 5 برابر کره جنوبی تست غربالگری انجام داده است. ایسلند حدود 364 هزار نفر و کره جنوبی بیش از 51 میلیون نفر جمعیت دارند با این وجود نسبت تست های غربالگری کرونا در ایسلند نسبت به کره بیشتر برآورد می گردد. ایسلندی ها همچنین با ایجاد یک سیستم غربالگری به مهار بیماری پرداختند و با استفاده از این روش مجبور به تعطیل کردن مدارس و دانشگاه ها نشدند.

سانا مارین فنلاندی در دسامبر سال گذشته جوانترین رهبر دولت در جهان شد. او برای مبارزه با کرونا از اینفلوئنسرها در فضای مجازی استفاده کرد. اقدامی که شاید برای دیگر رهبران جهان هزاران سال طول بکشد. این زن جوان 34 ساله فنلاندی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در هر گروه و رده سنی را جمع کرد و از آنها خواست تا اطلاعات واقعی و مستند برای مدیریت بحران را در اختیار فالوئرهای خود قرار دهند. او بر این باور بود که بسیار مردم روزنامه و آژانس های خبری را نمی خوانند.

عشق

ارنا ارنا سولبرگ نخست وزیر نروژ از ایده خلاقانه ای برای گفت و گوی مستقیم با بچه ها کشورش به وسیله تلویزیون استفاده کرد. او در یک کنفرانس کوتاه مطبوعاتی به سوالات آنلاین تمام بچه ها کشور پاسخ داد و به آنها گفت که احساس ترس در این شرایط کاملا طبیعی است. این شفافیت و حس مادرانه در کنار ماهیت کرونا باعث شد تا بسیاری از مردم هراسان نفس راحتی بکشند.

در مجموع برقراری احساس همدلی و مراقبت درونی زنانه این رهبران با جامعه از جهانی دیگری می آید که همگی ما به خوبی آن را می شناسیم. در بسیاری از مواقع احساس می کنید دستان آنها از پشت صفحات نمایشگر بیرون می آید تا صمیمانه شما را در آغوش کشیده و محبت نثارتان کند. چه کسی تصور می کرد که این رهبران چنین واکنش هایی به بحران نشان داده و کارنامه هایی درخشان ارائه دهند.

این رهبران را با مردان عظیم و قوی ای مقایسه کنید در میان بحران با سرزنش دیگران، بگیر و ببندهای قضایی و محکوم کردن رسانه ها به شیطنت مردم را گیج نموده و می ترساند.

نتیجه سال های تحقیقات متفاوت و گسترده نشان می دهد که رهبری زنان همیشه متفاوت و سودمند بوده است. در مقابل بسیاری از نهادها، سازمان ها و کمپانی ها زنان را برای پیروزیت به تقلید از رفتارهای مردانه تشویق یا مجبور می نمایند. با این وجود رهبران زن 7 کشور جهان کیس های مطالعاتی خوب با ویژگی های منحصر به فرد برای رهبران هستند که تمایل به آموزش مدیریت بحران دارند.

-

-

fungroups.ir: گروه سرگرمی، مجله و انجمن سرگرمی

namit.ir: نامیت | مجله بازاریابی و مدیریت بازار

منبع: عصر ایران
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 45231

به "رهبری زنان؛ عنصر مشترک 7 کشور پیروز در مبازره با کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رهبری زنان؛ عنصر مشترک 7 کشور پیروز در مبازره با کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید