سعید محمد: آقای رئیسی گفتند به انتخابات ورود نمی نمایند

به گزارش مهسان بلاگ، تهران (پانا) - فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم گفت شورای وحدت از ما دعوت نموده که برنامه خود را ارائه دهیم، دعوت شورای وحدت را قبول می کنیم، اما نحوه اجماع را نه براساس تحمیل اشخاص، که براساس نظرسنجی های نزدیک انتخابات انجام خواهیم داد.

سعید محمد: آقای رئیسی گفتند به انتخابات ورود نمی نمایند

به گزارش فارس، سعید محمد فرمانده سابق قرارگاه خاتم الانبیا در سومین جلسه از سلسله جلسات میز انتخاباتی جمهور اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل که با عنوان تحول در حکمرانی، عدالت و کارآمدی برگزار گردید، گفت: عملکرد دولت در این چند ساله مطلوب نبوده و آن شعارهای اصلی انقلاب (عدالت و ارزش های اصیل انقلاب) با این ها فاصله داشته است. حضرت آقا در گام دوم تاکید دارند که فاصله زیادی بین بایدها و نبایدهاست. ایشان در فرمایشات خود، انتقال نسل مدیریتی را راه حل دانسته اند و به نوعی از عملنمودهای گذشته نارضایتی داشته اند. ایشان دنبال افرادی بودند که دغدغه مردم را داشته باشند تا اینکه به دنبال منفعت خود باشند.

اهم اظهارات این نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400 به توضیح زیر است:

*شایسته سالاری رعایت نمی گردد و حزب بازی و سیاسی بازی جایگزین آن شده است. افراد شایسته کمتر در صندلی درست هستند و افراد غیر شایسته مسئول شده اند. به جای پرداختن به اصول، به فروع پرداخته ایم ؛ مثل پرداختن به مسئله دوچرخه سواری زنان به جای مسائل خانواده، یا بحث رها شدن اقتصاد مقاومتی. ما دنبال کار تحولی هستیم. از شیوه های قبلی باید فاصله بگیریم. این فقط با صداقت مسئولین قابل اجراست و ما دنبال ایجاد ظرفیت جدید برای انجام مطالبات هستیم.

*باید سیستم بانکداری و مالی اصلاح گردد و فضای سرمایه گذاری جدیدی را ایجاد کنیم که ریسک بازارهای کاذب بالا رود. پس ما احتیاج به اصلاح قوانین و مقررات مالی داریم. بحث دور زدن تحریم ها هم به عنوان مُسکن در چند سال اول باید انجام گردد. مثلا باید در کشور فراوری ارز کنیم که چند جنبه دارد؛ یکی، دور زدن تحریم ها در فروش نفت است. این امکان وجود دارد که ما فروش نفت را به کشورهای احتیاجمند مثل چین و هند زیاد کنیم. صنایع معدنی یکی از مراکز عظیمی است که می تواند مواد مورد احتیاج را از طریق آن وارد کرد، که به عنوان مسکن در سال های اولیه به کشور یاری خواهد نمود.

*درمورد یارانه ها برنامه ریزی ای که کردیم این است که نباید قطع گردد، چون خیلی از مردم زیر خط فقر هستند. اما یکی از برنامه ریزی هایی که می توانیم انجام دهیم ایجاد یک دیتا بیس و یک بیگ دیتایی هست. اینکه بتوانیم هشتاد و پنج میلیون ایرانی را در آنجا به نمایش بگذاریم و تمام اطلاعات درآمدی، سرمایه ای، اموال منقول و غیر منقول آنها را در آنجا ثبت و ضبط کنیم. این خیلی به ما یاری می نماید، چون ما الآن آمار دقیقی از شرایط مردم نداریم و شفاف سازی هم به ضرر خیلی هاست و خیلی ها جلوگیری می نمایند که این اتفاق نیفتد.

*سیستم بانکداری ما مشکل عمده دارد. اول اینکه بانکهای ما به ماشین خلق نقدینگی تبدیل شده اند و یک بخش عمده این نقدینگی به سبب چاپ کردن پول است. دومین موضوعی که در خصوص بانکها مدنظر است این است که تسهیلاتی که بانکها میدهند، آن ها را به یک بنگاه مالی تبدیل نموده و عملا کار دلالی انجام می دهند. بانکها سمت هر بازاری بروند موجب اغتشاش در آن بازار می شوند. به خاطر نقدینگی بسیار زیادی که در آنها هست و یکی از معضلات مسکن و املاک در کشور ما همین بانکها هستند.

*بحث مسکن یکی از چالش های اصلی و عظیم کشور است و نبودش می تواند بحرانهایی ایجاد بکند. با آماری که ما گرفتیم حدود سه میلیون واحد مسکونی خالی داریم. با وضع قوانین مالیاتی ما می توانیم بخشی از اینها را طبق قوانین مالیاتی به احصا دربیاوریم. برای اینکه به چرخه عرضه برگردند و احتیاجها را برطرف کند. برای بقیه ساخت و ساز ها برنامه ریزی کردیم که طی چهار سال این ساخت و سازها صورت بگیرد. شیوه ای که استفاده می کنیم دو بخش است؛ یکی اینکه از تسهیلات بانکی کم بهره باید استفاده کنیم، که این جوابگوی این حجم از ساخت و ساز نیست و بانک ها کشش آن را ندارند. برنامه ای داریم که فضایی را درست کنیم که زمین از ما و ساخت یا تسهیلات بانکی را مردم بتوانند تامین نمایند و به صورت اقساط از آنها گرفته گردد و یا اینکه سرمایه گذاران بخش مسکن را درگیر کنیم. هرچند طرح مسکن مهر یکی از بهترین طرح های اجرایی کشور بود اما این نواقص را باید سعی کنیم در طرح تکمیلی برطرف کنیم.

*محمد در پاسخ به این سوال که طبق قانون اساسی خود را رجال سیاسی می داند یا خیر این طور پاسخ داد: قانون اساسی مصداق خاصی را در این مورد معین ننموده اما شورای نگهبان اخیر چارچوبی را تعریف نموده و الان در رفت و برگشت است و من نمی دانم تصویب می گردد یا خیر. در این چارچوب برای نیروهای نظامی صندلی 6 سال سرلشکری است. اگر ملاک این مورد باشد من 8 سال صندلی سرلشکری و بالاتر را دارم و به عنوان یک شاخصه می توان مطرح نمود. مجموعه ای که من در آن کار نموده ام چندین وزارتخانه را در خود جا داده است و ساختار قرارگاه را نیز با یک طرح تحولی بعد از 30 سال تغییر داده ایم و در بخش نفت و گاز و پتروشیمی، صنعت و معدن، کشاورزی، مخابرات نیرو، راه و شهرسازی و حتی دریایی با نهادهای دولتی معادل سازی کردیم. عمده کارهای دولتی را در این بخش انجام داده ایم و با بیشتر وزارتخانه ها درگیر بودیم. من عضو ستاد اقتصاد مقاومتی دولت با حضور 12 الی 13 وزیر بودم و با تحلیل مسائل و مسائل و تصمیم گیری ها و فضای کار آشنا هستم.

*وی در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال تایید شدن از سوی شورای نگهبان را دارد گفت: تا جایی که الان قانونمند و چارچوبمند است اینطور می بینم که باید تایید بشوم اما فضا سازی هایی که الان در جهت حذف وجود دارد را باید مدیریت کنیم و اینکه اقبال مردمی و عمومی هم در نظر شورای نگهبان تاثیرگذار خواهد بود. معتقدم شورای نگهبان می تواند من را تایید کند، البته همانطور که می دانید آرا در شورا مستقل است. هر کس باید خودش به اغنای فکری برسد و در این خصوص سعی کردیم جلساتی را با اعضای شورای نگهبان خصوصاً فقها داشته باشیم.

*30 سال سابقه کار جدی در سپاه دارم، منتهی 2 یا 3 سال است که در مجموعه هولدینگ یاس و جاهای دیگر بوده ام و این تجربه کاری باعث شده با همه ارکان کشور از جمله مجلس، دولتی ها و سایر اجزای حاکمیتی یک تعامل نزدیک داشته باشیم.

*من خودم را سیاسی می دانم اما روش کار سیاسیون برای اداره کشور جواب نمی دهد. کسی که بخواهد با عینک سیاسی به همه چیز نگاه کند، باعث می گردد از اصل موضوع و حل مساله غفلت گردد و وارد فضاهایی گردد که انرژی کشور را بگیرد، ولی خروجی ندهد. در بین عزیزانی که تا به امروز مطرح شده اند، خودم را اصلح می دانم.

*این انتخابات کارزاری است که در آن ورود کردیم و به دنبال ایده ها و ایده آل های خود هستیم حتی اگر به مذاق کسی خوش نیاید. خیلی ها دلی در ستاد ما کار می نمایند و پول دادن ها اتهام است. به قدری تمرکز برای تخریب ما زیاد است که اگر یک ریال در جایی تخلفی شده بود یا پولی خرج نموده بودم، الان در صدر رسانه ها بود. خیلی از اطرافیان ما به خاطر راستا کاملا یک طرفه، تبعیض آمیز و هدفمندی را داریم. شاید باور نکنید اما بسیاری از افرادی که مرا یاری می نمایند بچه های حزب اللهی هستند که با هزینه خود کوشش می نمایند و زحمت می کشند. خیلی از کلیپ های تبلیغاتی را بدون آنکه بدانم و به صورت خودجوش می سازند.

*ابتدا خدمت آقای رییسی رفتم تا برنامه را با ایشان تنظیم کنم. ایشان گفتند که به انتخابات ورود نمی نمایند. حتی قبل از آنکه از قرارگاه خارج شوم دوباره از ایشان پرسیدم و گفتند که قصد ورود به انتخابات را ندارند. اگر ورود نمایند به آقای رییسی یاری می کنم چون ایشان می توانند اجماع خوبی ایجاد نمایند و اولویت عدم انشقاق است. شورای وحدت از ما دعوت نموده که برنامه خود را ارائه دهیم. دعوت شورای وحدت را قبول می کنیم، اما نحوه اجماع را نه براساس تحمیل اشخاص، که براساس نظرسنجی های نزدیک انتخابات انجام خواهیم داد.

*محمد با بیان اینکه شورای ائتلاف هنوز از ما دعوت ننموده است؛ گفت: تغییر نسل مدیریتی که مورد تاکید حضرت آقا نیز بوده است، مبنای ورود ما به انتخابات بوده است. هرچند نظرات و تجربیات آقای رضایی مفید است، اما آزمودن دوباره افرادی که مردم به آن ها اقبال ندارند انرژی جامعه را می گیرد.

*بخش عمده ای از همکاران خود را انتخاب کردم اما اسامی آن ها را اعلام نکردیم و لیست های منتشر شده صحت ندارند. تیم هایی که ما را یاری می نمایند معین هستند، اما به صلاح نیست که الان اسم کابینه را معرفی کنیم. به دنبال استمزاج از دفتر هستیم اما حضرت آقا سعی می نمایند، ورود ننمایند. در خصوص رقبا نیز باید بگویم که الان آقای لاریجانی و آقای پزشکیان بیشتر مطرح است و آقای ظریف یار یاریی است. در انتخابات پیش رو مشارکت ان شاءالله حداقل به پنجاه درصد می رسد.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 21 شهریور 1400 بروزرسانی: 21 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 83475

به "سعید محمد: آقای رئیسی گفتند به انتخابات ورود نمی نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سعید محمد: آقای رئیسی گفتند به انتخابات ورود نمی نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید