طرز تهیه آش ترش خوشمزه مخصوص سیزده بدر

به گزارش مهسان بلاگ، آش ترش که با رب انار پخته می گردد از آش های سنتی در مناطق مختلف ایران است. طرز تهیه آش ترش بسیار آسان بوده و برای سیزده بدر پیشنهاد می گردد.

طرز تهیه آش ترش خوشمزه مخصوص سیزده بدر

آش یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانی هاست. کمتر کسی را می توان یافت که به این غذای سنتی و خوشمزه علاقه ای نداشته باشد. بسیاری از شهرهای ایران آش مخصوص به خود را دارند که هر کدام اسامی متفاوتی مثل آش رشته ، آش جو پرک ، آش بلغور ، آش دوغ ، آش سماق و... دارد. یکی از آش های بسیار معروف و خوشمزه که مخصوص شهرهایی همچون ملایر ، همدان ، بروجرد ، نهاوند و همچنین استان زنجان است به آش ترش مشهور است که مزه ملس و خوشایندی هم دارد. این آش طعم بسیار خوبی داشته و در گذشته مرسوم بوده که در این آش از 40 نوع گیاه استفاده می نموده اند و به نوعی این آش خاصیت درمانی نیز داشته است.

خوردن آش در روز سیزدهم فروردین ماه یا همان سیزده بدر از گذشته تا به حال مرسوم بوده است. برای اینکه سال جاری هم بتوانید یک آش بی نظیر با طعمی فوق العاده و جدید داشته باشید پیشنهاد می کنیم طرز تهیه آن را که بسیار آسان هم هست یاد گرفته و خانواده و دوستانتان را در این روز به یاد ماندنی به این آش خوش طعم مهمان کنید. توجه داشته باشید که این آش علاوه بر خوشمزه بودن از نظر سلامتی هم بسیار مورد توجه است چراکه در آن از رب انار استفاده می گردد و پزشکان معتقدند که انار می تواند مقدار اسید چرب موجود در خون را کاهش دهد و از این طریق احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع دوم کاهش می یابد.

مواد لازم برای تهیه آش ترش

نخود نصف پیمانه
لوبیا چیتینصف پیمانه
عدسنصف پیمانه
برنج نیم دانه 1 پیمانه
پیاز داغ به میزان لارم
سیر داغ به میزان لازم
سبزی آش 500 گرم
رب انار 2 ق غذاخوری
شکر به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش ترش و نکاتی برای طبخ آن

طرز تهیه آش ترش:

  1. قبل از هر چیز برای پخت این آش باید از شب قبل حبوبات آن (نخود ، لوبیا چیتی ، عدس) را در ظرف های جداگانه درون آب خیس کنیم و تا روز بعد چند بار آب آن ها را عوض نموده و بگذاریم خوب پخته شوند. زمانی به خوبی پخته می شوند که بتوان آن ها را به راحتی با دست له کرد.
  2. در این مرحله سبزی ها را شسته و ریز خرد می کنیم.
  3. برنج نیم دانه را از قبل خیس می کنیم و در قابلمه با آب می جوشانیم.
  4. پس از حدود 15 دقیقه که برنج جوش خورد حبوبات را اضافه نموده و سپس سبزی را هم به آن اضافه می کنیم.
  5. سیرها را به همراه مقداری نمک درون روغن تفت می دهیم تا طلایی شده و تبدیل به سیر داغ گردد.
  6. وقتی آش جا افتاد چند قاشق شکر و مقداری رب انار و نصف سیر داغ ها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 15 دقیقه دیگر بپزد سپس آش را درون کاسه می کشیم و با نصف دیگر سیر داغ آن را تزیین می کنیم.

توجه: میزان شکر و رب انار برای آش ترش بستگی به سلیقه و طبع شما دارد و باید تا اندازه ای اضافه گردد که آش طعم ترش و شیرینی داشته باشد.

تور روسیه: تور روسیه: تور سوچی، تور مسکو، تور سن پترزبورگ، تور تابستان نوروز، بهار روسیه

منبع: setare.com
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 74820

به "طرز تهیه آش ترش خوشمزه مخصوص سیزده بدر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش ترش خوشمزه مخصوص سیزده بدر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید