طرز تهیه آش جو خوشمزه با گوشت و سبزی

به گزارش مهسان بلاگ، آش جو و آش رشته از جمله آش های پرطرفدار و مقوی هستند که معمولا در ماه مبارک رمضان و مهمانی های شام و ناهار بسیار مورد استقبال قرار می گیرند. در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش جو اصل و درجه یکی را با شما در میان بگذاریم که امتحان خود را پس داده و قطعا از امتحان کردن آن لذت خواهید برد. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش جو خوشمزه با گوشت و سبزی

طرز تهیه آش جو با گوشت

آش جو گاهی بدون گوشت و حبوبات متنوع پخته می شود؛ اما باید گفت طبع جو سرد بوده و بهتر است این آش با حبوبات مغذی و گوشت پخته شود تا ارزش غذایی بالاتری داشته باشد.

مواد لازم
گوشت خورشتینیم کیلو
پیاز بزرگ 1 عدد
زردچوبه2 قاشق غذاخوری سرخالی
نخود 1/2 پیمانه
لوبیای سفید 1/2 پیمانه
عدس 1/2 پیمانه
جعفری، گشنیز، شوید و پیازچه خرد شدهاز هر کدام 1 پیمانه
اسفناج خرد شده2 پیمانه
برنج1/4 پیمانه
جو1 و 1/2 پیمانه

مراحل پخت آش جو خوشمزه و مجلسی

  • اول از همه از شب قبل باید نخود و لوبیاها را در آب بخیسانید و چند مرتبه آب آن را عوض کنید تا نفخ شان گرفته شود.
  • برای شروع، پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا کمی سبک شود.
  • سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، کمی تفت داده و بعد گوشت ها را نیز به قابلمه بیافزایید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • در این مرحله لوبیا، نخود و عدس را به گوشت اضافه کنید.
  • 10 لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت یکساعت ریز بجوشد.
  • پس از آن، جو و برنج شسته شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت دیگر مواد بجوشند.
  • در مرحله بعدی سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و دیگر درب آن را نگذارید تا رنگ سبزی حفظ شود. یکساعت دیگر اجازه دهید تا مواد با شعله ملایم پخته شوند. در این حین مواظب باشید مواد ته نگیرد و اگر لازم بود مقداری آب به قابلمه اضافه کنید.
  • زمانی که احساس کردید آش جو به خوبی پخته شده است، گوشت ها را از آش خارج کرده و با دستگاه غذاساز (یا گوشکوب دستی) به خوبی له کنید. مجددا گوشت ریش شده را به آش برگردانده و هم بزنید.
  • آش جو خوشمزه ما آماده شد؛ شما می توانید این آش لذیذ و مقوی را با پیاز داغ و کمی کشک تزیین کنید.

نوش جان . . .

سخن آخر

همانطور که ملاحظه کردید طرز تهیه آش جو خوشمزه و جا افتاده نیاز به کمی حوصله و صبر دارد؛ اما نتیجه آن قطعا خستگی را از تن شما بیرون خواهد کرد. چراکه آش جو یکی از انواع آش خوشمزه، لذیذ و همه پسندی است که از پخت آن پشیمان نخواهید شد. ضمن اینکه این آش حاوی سبزیجات، پروتئین و کربوهیدرات های پیچیده ای است که متخصصان تغذیه بر مصرف آن تاکید دارند. پس برای یکبار هم که شده این آش لذیذ را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید.

سوالات، نظرات و پیشنهادات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید؛ کارشناسان ما جوابگوی شما خواهند بود. شما به چه روشی آش جو را تهیه می کنید؟

در آخر توصیه می کنیم طرز تهیه آش دوغ لری، آش کشک تبریز و آش میوه را نیز در انگیزه آموزش ببینید و با تهیه کردن آن ها، از طعم این آش های سالم سنتی هم لذت ببرید.

tani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار

bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 60885

به "طرز تهیه آش جو خوشمزه با گوشت و سبزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش جو خوشمزه با گوشت و سبزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید