طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار
به گزارش مهسان بلاگ، در زمستان تمامی اشخاص به سرما خوردگی ابتلا می شوند به همین منظور در این مطلب دستورالعمل تهیه یک آنتی بیوتیک قوی را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش ، انار یکی از سالم ترین میوه ها در چهره زمین است. این شامل بسیاری از مزایای سلامتی شگفت انگیز است. این گیاه همچنین حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد توموری و همچنین منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E است به اسید فولیک انار حاوی سه عدد ویتامین A و C و بعضی ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و آهن.
در زمستان تمامی اشخاص به سرما خوردگی ابتلا می شوند. این آنتی بیوتیک قوی را حتما امتحان کنید.
یک عدد انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن آغاز به جوشیدن کند و پخته گردد. گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد اجازه بدهید 20 دقیقه انار بپزد.
سپس بگذارید خنک گردد آن را با باز کنید و همه آن را به غیر از پوست رویی اش بخورید.
این کار را شب ها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید. اگر عفونت شدید دارید این کار را 3 شب به صورت پی در پی انجام بدهید. اثرات آنتی بیوتیک انار پخته را حتما می بینید.
این آنتی بیوتیک قوی هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می نماید.
منبع: بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانvetworld.ir: مجله دامپزشکی | مجله خبری دانشجویان دامپزشکی
virapars.ir: مجله ویراپارس | مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی