طرز تهیه بوغدایی سالاتاسی

به گزارش مهسان بلاگ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بوغدایی سالاتاسی را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه بوغدایی سالاتاسی

بوغدایی سالاتاسی

مواد لازم:

2 لیوان گندم

1 کیلو اسفناج

1عددپیاز متوسط

ماست به مقدار لازم

گردو به دلخواه

نمک و فلفل قرمز

طرز تهیه:

ابتدا گندم ها رو تو به قابلمه با کمی آب و نمک برای پخت می گذاریم و وقتی که کاملا مغز پخت بشه از روی حرارت بر نمی داریم، تو یه تابه پیاز خورد شده رو با کمی روغن کمی تفت می دیم که فقط نرم بشه، بعد از نرم شدن پیاز ها اسفناجی که خورد کردیم رو اضافه می کنیم تا باهم بپزه بعد از اینکه اسفناج هم توب پخت میداریم تا خنک بشه، گندم پخته شده رو مثل ماکارونی ابکش نموده و از آب سرد رد می کنیم تا بهم نچسبه کمی روغن مایع می ریزیم و هم می زنیم بعد به ظرفی که پیاز و اسفناج توش بود اضافه می کنیم و بعد ماست رو به اندازه دلخواه می ریزیم و هم می زنیم، نمک و فلفل رو اضافه نموده وه ظرف مورد نظرمون منتقل میکنیم و با گردو تزئینش می کنیم.

مجله دیتاپد: دیتاپد، با مجله فناوری و تخصصی رایانه از همه چیز سر در بیاورید.

تفطن: تفطن: مجله مطالب خواندنی سفر و گردشگری

مجله آراد: مجله آراد: گفتگوی آزاد و اخبار روز

منبع: گردشبان
انتشار: 21 مرداد 1400 بروزرسانی: 21 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 62902

به "طرز تهیه بوغدایی سالاتاسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بوغدایی سالاتاسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید