طرز تهیه ترشی رشتی؛ آسان و لذت بخش
به گزارش مهسان بلاگ، امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی رشتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. برای درست کردن ترشی رشتی فقط کافیست مواد آن را با هم مخلوط نموده و روی آن سرکه بریزید. بعد از سه هفته می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
گوجه سبز:300 گرم
کرفس (خردشده): 4 ساقه یا(320 گرم)
برگ کلم (خردشده):500 گرم
گل کلم (خرد شده):700 گرم
هویج (خردشده) :4 عدد یا (280 گرم)
تخم گشنیز(کوبیده شده) :12 گرم
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :200 گرم
غوره:100 گرم
شپله:200 گرم
سیاه دانه :1 قاشق چای خوری (3 گرم)
سرکه قرمز:به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوجه سبز، کرفس، هویج، شپله، گل کلم، برگ کلم، تخم گشنیز، غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.
سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر گردد.
در ظرف را ببندید و به مدت 3 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
منبع: گردشبانtani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار
bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی