طرز تهیه ترشی چغندر قرمز

به گزارش مهسان بلاگ، چغندر یکی از گیاهان بسیار مفید است که در فصل پاییز و زمستان به وفور یافت میشود. در اینجا با طرز تهیه ترشی چغندر قرمز آشنا شوید.

طرز تهیه ترشی چغندر قرمز

سرویس آشپزی - ترشیجات جزو خوشمزه ترین و پرطرفدارترین چاشنی های غذایی هستند و شاید کم تر کسی را بتوان یافت که ترشی دوست نداشته باشد. تقریبا با همه میوه ها و سبزیجات می توان ترشی درست کرد و انتخاب نوع این ترشی جات به سلیقه شما بستگی دارد.

در فصل پاییز و زمستان از بهترین گزینه ها برای تهیه ترشی خانگی، شلغم و چعندر را می توان نام برد که به وفور در دسترس بوده و ترشی آن ها بسیار خوشمزه و خوش خوراک می گردد.

قبلا طرز تهیه ترشی شلغم و چغندر را به شما آموزش داده ایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه ترشی چغندر قرمز یا ترشی لبو را به شما آموزش دهیم که در عین سادگی بسیار خوشمزه و زیبا نیز هست و می توان از آن به خصوص به عنوان دورچین غذاها و تزیین سالاد استفاده نمود.

مواد لازم برای تهیه ترشی چغندر قرمز:

چغندر قرمز1 کیلو
شکربه میزان دل خواه
سرکه سفیدبه میزان لازم

طرز تهیه ترشی چغندر قرمز:

  1. برای تهیه ترشی چغندر می توانید چغندر یا لبوها را خرد نموده و داخل سرکه بریزید و یا این که آن ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و با قالب های متنوع و کوچک، چغندر را قالب بزنید و از این اشکال زیبا و متفاوت برای تهیه ارشی بهره ببرید که ظاهر زیبا و شیک تری داشته باشد.
  2. در هر دو حالت روش کلی کار به این صورت است که باید ابتدا لبوها را شسته، پوست بگیرید و درسته داخل قابلمه بیندازید.
  3. حدود سه یا چهار لیوان آب روی آن ها بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود یک ساعت بپزند.
  4. در آخرین دقایق پخت، شکر را به چغندرها اضافه کنید.
  5. وقتی لبوها پخته شدند، آن ها را از آب دربیاورید و داخل یک سبد آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن ها خارج گردد.
  6. حالا چغندرها را به صورت ورقه ورقه خرد کنید و با قالب شکل دهید.
  7. لبوهای قالب زده را داخل شیشه دردار خشک و تمیز بریزید و روی آن ها سرکه بریزید.
  8. استفاده از سرکه به صورت تنها باعث می گردد که ترشی شما خیلی تیز گردد پس بهتر است به مقدار مساوی سرکه، از آب خوشرنگ لبوها نیز داخل شیشه بریزید. البته می توان مقدار آب لبو را حتی دوبرابر سرکه در نظر گرفت که این مورد به سلیقه شما بستگی دارد.
  9. در شیشه را محکم ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
بعد از حدود یک هفته تا ده روز، ترشی چغندر قرمز شما آماده است. شما می توانید از این ترشی زیبا و خوش رنگ به عنوان دورچین برای تزیین انواع سالاد و غذا بهره ببرید.

نکته:بعد از قالب زدن لبوها، زواید دور آن ها را نیز خرد نموده و در شیشه ای جداگانه ریخته و آن ها را نیز ترشی بیندازید.

امیدواریم از این آموزش ساده و کاربردی نهایت استفاده را ببرید و تا این گیاه خوشرنگ و مفید تمام نشده، هرچه زودتر دست به کار شوید و یک ترشی خانگی خوشمزه و سالم تهیه کنید.

تورهای دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: setare.com
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 62266

به "طرز تهیه ترشی چغندر قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی چغندر قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید