طرز تهیه خورشت هلو
به گزارش مهسان بلاگ، این میوه به سالم نگه داشتن بینایی، مراقبت از پوست، سیستم عصبی، سلامت استخوان ها و دندان ها یاری می نماید. بچه ها نیزباید هر روز میوه را همانند سبزیجات در برنامه ی غذایی شان داشته باشند بنابراین تهیه این خورش برای بچه ها نیز مفید است.

هلو میوه ای بسیار خوشمزه است که دارای خواص مفید فراوانی برای بدن انسان می باشد و دارای هسته سخت، گوشت زرد، یا نسبتاً سفید و پوستی مخملی است. در ادامه مطلب طرز تهیه خورشت هلو، این غذای مقوی و لذیذ را مطالعه می کنید در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم
- هلو: 5 عدد
- مرغ کامل : 1 عدد
- روغن: 1 پیمانه
- نمک: مقدار لازم
- پیاز ریز شده: نصف پیمانه
- آب لیموی تازه: 4 قاشق
- آرد: 1 قاشق
- زعفران حل شده: 1 قاشق
- آلو بخارا بدون هسته: چند عدد
- شکر: 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه خورشت هلو
- مرغ را شسته و پوستش را جدا و آنها را نصف کنید.
- سپس با 2 قاشق روغن و نصف قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار نموده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- پیاز را با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
- تکه های مرغ را اضافه نموده و آنها را تفت دهید.
- کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.
- آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید.
- آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد.
- در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.
- هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید.
- هلوهای خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
- سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند.
- خورش را بچشید و در صورت احتیاج آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید.
- وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذای اصلی لذیذ خورشت بامیه ؛ خوشمزه و لذت بخش را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتاdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه