طرز تهیه دسر بانوفی پای؛ جدید و بی نظیر
به گزارش مهسان بلاگ، اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیده اید. این دسر یکی از معروف ترین دسرهای دنیا است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت می نماید.

مواد لازم برای تهیه بانوفی پای:
خامه 2بسته
شکر قهوه ای صد گرم
موز خرد شده 4عدد
شیر ا لیوان
شکلات خرد شده لازم
کره ذوب شده 150گرم
بیسکوییت ا بسته عظیم
طرز تهیه و دستور پخت بانوفی پای:
1. ابتدا یک بسته عظیم از بیسکوییت بتی پور را داخل غذاساز می ریزیم و پودر میکنیم. اگر غذاساز نداشتید از گوشتکوب برای پودر کردن بهره ببرید.
2. کره را در یک قابلمه کوچک بگذارید و با شعله خیلی کم به آرامی ذوب کنید مراقب باشید کره نسوزد چون زود در اثر حرارت سیاه می گردد.
3. کره ذوب شده را به بیسکوییت پودرشده اضافه کنید و اول با قاشق هم بزنید و بعد با دست به شکل خمیر در بیاورید.
4. بهتر است برای درست کردن این دسر، از قالب تارت بهره ببرید، خمیر درست شده را داخل قالب تارت بریزید و با استفاده از یک استکان به ته قالب بچسبانیم یعنی آنقدر سفت گردد که با برگرداندن قالب تکان نخورد بعد قالب را در یخچال می گذاریم.
5. پنجاه گرم کره را با شکر قهوه ای در قابلمه کوچکی بریزیم و با شعله کم حرارت دهیم تا کره ذوب گردد وقتی کره ذوب شد نوبت اضافه کردن شیر است هم میزنیم تا به غلظت برسند مراقب باشیم کارامل نسوزد و به ته قابلمه نچسبد.
6. وقتی غلیظ شد بگذاریم کمی خنک گردد بعد قالب تارت را از یخچال بیرون میاوریم و کارامل را داخلش با قاشق می ریزیم تا کامل مانند لایه ای روی آن را بگیرد.
7. قالب تارت را دوباره در یخچال بگذاریم چهل دقیقه باشد. بعد از یخچال بیرون بیاوریم و موزها را حلقه ای برش دهیم و روی قالب تارت بگذاریم. بعد خامه شکل گرفته که بهتر است از شیرینی فروشی بخرید، روی موز بریزید می توانید برای شکل دهی بهتر از قیف مخصوص استفاده کرد. بعد شکلات تخته ای را رویش رنده می کنیم تا زیباتر گردد.
منبع: ایرنا
منبع: جام جم آنلاینdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه