معرفی 4 دسر برای افراد دیابتی

به گزارش مهسان بلاگ، برای افرادی که با دیابت زندگی می نمایند، بزرگ ترین دغدغه خوردن انواع دسر و شیرینی است. دسرها و شیرینی هایی که از فروشگاه ها می خریم معمولا حاوی شیرین نماینده های مصنوعی است که برای افراد دیابتی بسیار مضر است. بنابراین اگر مبتلا به دیابت هستید، باید خودتان دست به کار شوید. در این مقاله چند دسر کم کربوهیدرات که با شیرین نماینده های طبیعی شیرین می شوند را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

معرفی 4 دسر برای افراد دیابتی

موس رازبری و موز

مواد لازم

  • 2 عدد سفیده تخم مرغ (خام)
  • 1 قاشق غذاخوری پودر استویا (شیرین برگ)
  • 100 گرم موز یخ زده
  • 50 گرم تمشک منجمد
  • انواع توت تازه (اختیاری)

طرز تهیه

استویا یکی از بهترین شیرین کننده های طبیعی است که می توانید آن را جایگزین شکر کنید. از طریق یک همزن برقی پودر سویا و سفیده تخم مرغ را با هم به مدت 1 تا 2 دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.

موز و انواع توت را اضافه نموده و مواد را آنقدر با هم ترکیب کنید تا صورتی رنگ گردد. باقی میوه ها را داخل لیوان قرار دهید و مایه دسر را روی آن ها بریزید.

دسر ماست بستنی

مواد لازم

  • 70 گرم
  • 15 گرم پودر پروتئین وانیل
  • 1 قاشق چای خوری پودر کاکائو
  • نصف فنجان شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری استویا
  • بادام و انواع توت ها (اختیاری)

طرز تهیه

مخلوط ماست، پودر پروتئین، کاکائو، استویا و شیر بادام را داخل مخلوط کن بریزید و به طور کامل با هم مخلوط کنید. اگر مخلوط کن ندارید به یاری لیسک این کار را انجام دهید.

مخلوط را به مدت 2 ساعت داخل فریزر یا بستنی ساز بریزید. هر نیم ساعت یکبار آن را از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید تا یخ نزند.

دسر را همراه بادام تازه و انواع توت سرو کنید.

چیز کیک

مواد لازم

  • 240 گرم پنیر کم چرب
  • 2 عدد سفید تخم مرغ
  • 1 قاشق پودر پروتئین وانیلی
  • 1 قاشق غذاخوری استویا
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1 بسته ژله توت فرنگی
  • آب

طرز تهیه

فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید.

داخل مخلوط کن سفیده تخم مرغ و پنیر را با هم بزنید تا کاملا نرم و صاف گردد.

حالا داخل یک کاسه مایه پنیری را همراه پودر پروتئین، استویا و عصاره وانیل مخلوط کنید. مایه چیز کیک را داخل یک تابه کوچک بریزید و تابه را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. بعد از این که کاملا خنک شد، مایه ژله را روی آن بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

چیزکیک پروتئینی و کم کربوهیدرات آماده است.

کرپ شکلات و کره بادام

مواد لازم برای تهیه کرپ

  • 66 عدد تخم مرغ
  • نصف فنجان شیر بادام
  • 4 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده
  • 3 قاشق غذا خوری آرد نارگیل
  • 3 قاشق چای خوری پودر نشاسته اروروت
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک دریا
  • یک دوم قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • روغن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه مایه شکلاتی

  • 4 قاشق غذاخوری کره بادام
  • 1 قاشق چای خوری پودر کاکائو خام (برای طعم بیشتر می توانید از مقدار بیشتری شکلات بهره ببرید.)
  • 6 قاشق غذاخوری شیر نارگیل
  • نمک دریایی به میزان لازم

طرز تهیه کرپ

تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید. خمیر را برای 5 دقیقه استراحت دهید.

یک تابه بردارید و روی حرارت قرار دهید. حرارت را تا حد متوسط پایین بیاورید و یک چهارم فنجان از خمیر را داخل تابه بریزید. تابه را کمی بچرخانید تا مایه کرپ کاملا پخش گردد.

بعد از حدود یک دقیقه زمانی که لبه های کرپ آغاز به ترد شدن کرد، آن را برگردانید. بعد از حدود 30 ثانیه کرپ را به یک بشقاب انتقال دهید تا خنک گردد.

طرز تهیه مایه شکلاتی

کره بادام، پودر کاکائو، شیر نارگیل و مقدار کمی نمک دریایی را با هم مخلوط کنید. مایه شکلاتی را داخل پن کیک بریزید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 27 خرداد 1398 بروزرسانی: 28 فروردین 1399 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 5818

به "معرفی 4 دسر برای افراد دیابتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی 4 دسر برای افراد دیابتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید