طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه

به گزارش مهسان بلاگ، دلمه بادمجان یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین انواع دلمه هاست. برای تهیه دلمه بادمجان به بادمجان دلمه ای، برنج و لپه نیم پز و گوشت احتیاج دارید.

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه

دلمه بادمجان یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع دلمه هاست. دلمه بادمجان به همراه دلمه برگ مو، دلمه کلم برگ و دلمه قارچ جزو پیش غذاهای شیک و بسیار خوشمزه محسوب می شوند که مناسب مهمانی ها می باشند. طرز تهیه دلمه بادمجان ساده است اما در کل درست کردن انواع دلمه ها کمی وقت گیر است.

در اینجا قصد داریم طرز تهیه دلمه بادمجان را به روشی ساده به شما آموزش دهیم که تا حدودی، شبیه به طرز تهیه بادمجان شکم پر می باشد منتها در تهیه دلمه بادمجان از بادمجان دلمه ای و تپل به جای بادمجان قلمی استفاده می گردد و چند مورد از مواد داخل دلمه بادمجان با مواد بادمجان شکم پر متفاوت است.

مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان خوشمزه

گوشت چرخ نموده250 گرم
لپه نیم پز1 پیمانه
برنج نیم پز1 پیمانه
سبزیجات معطرنصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگیبه میزان لازم
بادمجان دلمه ایبه تعداد نفرات
پیاز 1 عدد

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه

  1. برای تهیه دلمه بادمجان ابتدا داخل بادمجان ها را خالی کنید.
  2. پیاز را رنده نموده یا خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
  3. به پیاز مقداری زردچوبه و فلفل اضافه کنید و باهم تفت دهید.
  4. گوشت چرخ نموده را با پیاز داغ و نمک فلفل زردچوبه تفت دهید و کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
  5. سبزیجات معطر، برنج و لپه را به گوشت و پیاز اضافه کنید.
  6. شکم بادمجان هایی که خالی نموده اید را نیز خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید و باز مواد را کمی تفت دهید.
  7. مقدارکمی آب به مایه دلمه اضافه کنید و حرارت را بیشتر کنید تا آب کمی بجوشد و مزه مواد با هم ترکیب شوند.
  8. وقتی آب مواد کمی کشیده شد، داخل بادمجان ها را با مواد آماده شده پر کنید و داخل قابلمه کنار هم بچینید.
  9. حالا برای دلمه ها یک سس گوجه فرنگی خوشمزه درست کنید به این ترتیب که ابتدا کمی پیاز داغ درست کنید و آن را با نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید، سپس به آن مقداری رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ گردد. سپس این سس را روی دلمه ها بریزید.
  10. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا آب داخل قابلمه بجوشد و تبخیر گردد و کم تر از یک استکان از سس کف قابلمه باقی بماند.
  11. دلمه بادمجان را همراه با نان و سبزی خوردن تازه سرو کنید. نوش جان.

نکته: با استفاده از همین مواد می توانید دلمه فلفل، دلمه کلم و دلمه گوجه فرنگی درست کنید. البته مدت زمان پخت این سبزیجات متفاوت است و گوجه فرنگی خیلی زودتر از فلفل دلمه ای و بادمجان و کلم پخته می گردد پس مواظب باشید که اگر دلمه سبزیجات مخلوط تهیه می کنید، گوجه ها را در مراحل آخر پخت داخل قابلمه قرار دهید یا اینکه در ظرفی جداگانه بپزید تا له نشوند.

مجله ویراپارس: مجله ویراپارس | مجله تبلیغات و بازاریابی مدرن، طراحی و چاپ

منبع: setare.com
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 74749

به "طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید