طرز تهیه مارمالاد آلبالو خانگی بدون ژلاتین و با پودر ژله

به گزارش مهسان بلاگ، برای شما هم جدا کردن هسته آلبالو و ساعت ها وقت گذاشتن برای تهیه مربا آنقدر سخت است که هر سال عطایش را به لقایش می بخشید و این پرونده را با خریدن یک شیشه مربای آماده می بندید؟ حق دارید. هسته گیری آلبالو و پختن مربایش واقعا وقت گیر است، اما برای آماده کردن یک مارمالاد خانگی لعابدار و خوش عطر نه نیازی به جدا کردن هسته تک تک آلبالوها دارید و نه قرار است وقت زیادی را پای اجاق صرف کنید. تعجب نکنید! در این مطلب همه فوت و فن های پخت سریع و آسان خوشمزه ترین مارمالاد آلبالو را با شما درمیان می گذاریم.

طرز تهیه مارمالاد آلبالو خانگی بدون ژلاتین و با پودر ژله

طرز تهیه مارمالاد آلبالو

مواد لازم

آلبالو

یک و نیم کیلو
شکریک کیلو
آبلیمو1 قاشق مرباخوری
پودر ژله آلبالوچهار قاشق غذاخوری

دستور تهیه مارمالاد آلبالو با پودر ژله

  • آلبالوها را بشویید و چوب و برگشان را جدا کنید. سپس به آرامی با گوشت کوب کمی آنها را له کنید و در یک قابلمه لعابی لابه لایشان شکر بریزید. قابلمه را در یخچال بگذارید و حداقل سه ساعت برای آب انداختن آلبالوها صبر کنید.
  • آلبالوها را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم به جوش بیاورید. در حین جوشیدن آنها را هم بزنید و کف رویشان را هم بگیرید.
  • بعد از حدود 20 دقیقه که آلبالوها نرم شدند، شعله را خاموش کنید تا کمی از حرارت بیفتند. سپس یک صافی با سوراخ های گشاد (نه به اندازه ای که هسته از آن عبور کند) بردارید و مارمالاد ها را کم کم در صافی ریخته و با پشت قاشق آنها را بگردانید تا مایه مارمالاد در ظرف دیگری بریزد و هسته ها جدا شوند.
  • مایه را به قابلمه برگردانید و دوباره تا زمان غلیظ شدنش روی شعله ملایم بگذارید. پودر ژله را در آب جوش حل کنید و ژله را در مایه مارمالاد بریزید. البته برای تهیه مارمالاد آلبالو همواره به اضافه کردن پودر ژله یا ژلاتین نیازی ندارید ، اما از نظر ما مارمالادهای ژلاتینی بافت خوشایندتری دارند.
  • برای پنج دقیقه، یعنی زمانی که مایه مارمالاد شبیه یک مایع شکری غلیظ و چسبناک در حال جوشیدن شد، به پخت ادامه دهید.
  • آب لیمو را اضافه نموده و بعد از کمی هم زدن، شعله را خاموش کنید. یادتان نرود که مارمالاد بعد از خنک شدن غلیظ تر می گردد. حالا مارمالاد آلبالوی خوش طعم تان را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال بگذارید. بهتر است شیشه های کوچکی را انتخاب کنید و یکی از آنها را در یخچال، و باقی را در فریزر نگه دارید.

طرز تهیه مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین

برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین، کافی است تمام مراحل بالا را اجرا نموده و در آخر کار 50 گرم کره را در قابلمه مارمالاد بیاندازید. همچنین اگر لعاب مارمالاد برایتان مهم است، از 1 قاشق مرباخوری نشاسته حل شده در نصف استکان آب استفاده نموده و در اواخر کار به مارمالاد اضافه کنید.

سخن آخر

مارمالاد آلبالو به اندازه کافی خوش طعم و عطر هست و معمولا نیازی به اضافه کردن چیزی به آن ندارید، اما در صورت تمایل و برای تنوع دادن به طعم آن می توانید از کمی دارچین، جوز هندی، هل یا وانیل در پخت آن بهره ببرید.

در آخر پیشنهاد می کنیم در فصل آلبالو از تهیه اسموتی آلبالو، لواشک آلبالو و آلبالو پلو نیز غافل نشوید!

anti6.ir: آخرین خبر | اخبار و مقالات روز دنیا را اینجا بخوانید

aradbld.ir: مجله آراد | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 60982

به "طرز تهیه مارمالاد آلبالو خانگی بدون ژلاتین و با پودر ژله" امتیاز دهید

3 کاربر به "طرز تهیه مارمالاد آلبالو خانگی بدون ژلاتین و با پودر ژله" امتیاز داده اند | 3.7 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد آلبالو خانگی بدون ژلاتین و با پودر ژله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید