طرز تهیه مربای زردآلو؛ طعمی باورنکردنی
به گزارش مهسان بلاگ، از فرصت بهره ببرید و زردآلوهای مجذوب کننده این فصل را مربا کنید.

مواد لازم:
- زردآلو: 1 کیلو و نیم
- شکر: 900 گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا قابلمه ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار می دهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم گردد.
2. زردآلوها را از هسته جدا نموده و درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا زردآلوها بپزند.
3. کمی هم نمک به زرد آلوها می زنیم تا طعم زردآلوها تشدید گردد.
4. بعد از کمی تفت دادن شکر را به زردآلوها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آب زردآلوها در بیاید.
5. حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد. حدودا نیم ساعت طول می کشد تا آب زردآلوها کاملا کشیده گردد.
6. بعد از اینکه آب زردآلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.
7. ممکن است 3 تا 2 ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زردآلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم بهره ببرید باید کمی به آن آب اضافه کنید.
منبع: ایرنا زندگیtani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار
bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی