طرز تهیه مربای زردآلو؛ طعمی باورنکردنی

به گزارش مهسان بلاگ، از فرصت بهره ببرید و زردآلوهای مجذوب کننده این فصل را مربا کنید.

طرز تهیه مربای زردآلو؛ طعمی باورنکردنی

مواد لازم:

  • زردآلو: 1 کیلو و نیم
  • شکر: 900 گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا قابلمه ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار می دهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم گردد.

2. زردآلوها را از هسته جدا نموده و درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا زردآلوها بپزند.

3. کمی هم نمک به زرد آلوها می زنیم تا طعم زردآلوها تشدید گردد.

4. بعد از کمی تفت دادن شکر را به زردآلوها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آب زردآلوها در بیاید.

5. حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد. حدودا نیم ساعت طول می کشد تا آب زردآلوها کاملا کشیده گردد.

6. بعد از اینکه آب زردآلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.

7. ممکن است 3 تا 2 ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زردآلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم بهره ببرید باید کمی به آن آب اضافه کنید.

tani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار

bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 100644

به "طرز تهیه مربای زردآلو؛ طعمی باورنکردنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای زردآلو؛ طعمی باورنکردنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید