طرز تهیه پودینگ برنج برای بچه ها

به گزارش مهسان بلاگ، پودینگ برنج برای بچه ها از جمله دسرهای پرکالری است که به عنوان یک صبحانه یا میان وعده مغذی مصرف می گردد. این پودینگ معطر و کرمی بهتر است به صورت گرم سرو گردد ولی حتی سرد آن نیز بسیار عالی است و بچه ها از خوردن آن لذت خواهند برد.

طرز تهیه پودینگ برنج برای بچه ها

خبرنگاران | سرویس آشپزی - پودینگ، نوعی دسر تشکیل شده از ترکیب مواد جامدی است که یکی از آن ها نقش اتصال دهنده را ایفا می نماید.. این ماده متصل نماینده ممکن است از مشتقات ژلاتین باشد. امروزه پودینگ را از شیر و شکر و دیگر مواد غذایی تهیه می نمایند. موادی مانند ژلاتین، نشاسته ذرت و تخم مرغ برای اتصال مواد پودینگ استفاده می شوند، چراکه می توانند به پودینگ خاصیت ژله ای بدهند. یکی از معروف ترین پودینگ ها، پودینگ برنج است. این پودینگ نوعی دسر بین موس و سوفله است که به صورت گرم دلچسب تر است. پودینگ برنج حاوی مواد مغذی و کالری بالایی است و معمولا به عنوان صبحانه یا میان وعده بچه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

ایجاد تنوع و افزودن گروه های مختلف غذایی در برنامه تغذیه بچه ها اهمیت زیادی در رشد آن ها دارد. ایجاد تنوع غذایی با افزودن مواد مختلف به غذای کودک و ایجاد طعم و مزه جدید امکان پذیر است. در این مقاله با طرز تهیه پودینگ برنج برای بچه ها که شباهت زیادی به شیر برنج دارد و ارزش غذایی آن آشنا خواهید شد.

طرز تهیه پودینگ برنج برای بچه ها

این دسر برای 6 نفر مناسب است. زمان آماده سازی حدود 20 دقیقه و زمان پخت حدود 55 دقیقه است.
مواد لازم
برنج خوش عطر ایرانی150 گرم
شیر1 لیتر (3/4+1 پیمانه)
تخم مرغ5 عدد
شکر (عسل)400 گرم (450 گرم)
کره ذوب شده115 گرم
عرق بهارنارنج2 قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال شیرین225 گرم
مارمالاد پرتقال225 گرم
آب2-3 قاشق غذاخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. برنج را با کمی نمک به مدت 2 ساعت خیس کنید.
  2. برنج خیس خورده را در قابلمه ریخته، شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  3. فرصت دهید تا مخلوط شیر و برنج به جوش آید و گاهی مواد را هم بزنید.
  4. حرارت را کم کنید تا برنج به مدت 25 دقیقه آهسته بجوشد و نرم گردد.
  5. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. برنج را 30 ثانیه در غذاساز بریزید تا نرم و یکنواخت گردد، سپس به کاسه ای انتقال دهید. آن را کنار بگذارید و گاهی هم بزنید تا رویه نبندد.
  6. در همین فاصله، تخم مرغ ها را با شکر در کاسه بزرگی با همزن برقی حدود 4 دقیقه بزنید تا کرم مانند گردد.
  7. کره ذوب شده را به آرامی به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
  8. مخلوط کره و تخم مرغ را به برنج اضافه کنید. نیمی از عرق بهار نارنج و پوست پرتقال شیرین را به مواد اضافه نموده و هم بزنید. مخلوط را در قالب مخصوص سوفله که از قبل با کره چرب نموده اید، بریزید. قالب ها را در سینی مخصوص فر قرار داده و مقداری آب جوش در سینی بریزید تا حدی که آب، 4 سانتی متر از کف ظرف سوفله بالا بیاید.
  9. پودینگ را در فری که از قبل روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم نموده اید، حدود 25 دقیقه بپزید تا پف نموده و کمی سفت گردد. قالب پودینگ را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کمی خنک گردد و سپس روی آن را با خرما و خلال بادام تزیین کنید.

پیشنهاد سرآشپز: مارمالاد پرتقال را با آب مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا یکنواخت شوند. بقیه عرق بهار نارنج را به مارمالاد اضافه کنید و مخلوط را در ظرف سس خوری بریزید. پودینگ برنج را به صورت گرم همراه با سس مارمالاد به کودک خود بدهید.

نکات مهم و اصولی در تهیه پودینگ برنج برای بچه ها

  • برای مغذی تر شدن پودینگ می توانید به جای شکر از عسل یا پوره خرما در آن بهره ببرید.
  • افزودن مغز هایی مانند پودر نارگیل، کنجد، بادام، پسته و گردو نیز که منبع املاحی مانند آهن، روی و سلنیوم هستند به تقویت سیستم دفاعی بدن یاری می نماید و برای بچه ها کم خون و کم اشتها بسیار مناسب هستند.
  • برای این که پودینگ، بافت سنگین و خمیری پیدا نکند تخم مرغ را خوب هم بزنید و به آرامی لا به لای برنج بریزید تا پودینگ پف نموده و بافت سبک تری پیدا کند. در اینصورت بچه ها تمایل بیشتری به خوردن آن نشان می دهند.
  • مخلوط شیر و برنج را روی حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و پودینگ بوی سوختگی ندهد.
  • در صورت تمایل می توانید کمی وانیل یا هل به پودینگ برنج اضافه کنید که در اینصورت طعم و مزه منحصر به فردی پیدا می نماید.
  • پودینگ برنج به دلیل داشتن تخم مرغ، قابل نگهداری نیست؛ بنابراین به اندازه مصرف درست کنید و به صورت تازه مورد استفاده قرار دهید.

ارزش غذایی پودینگ برنج برای بچه ها

جدول ارزش غذایی پودینگ برنج
کالری836
کربوهیدرات148 گرم
چربی25 گرم
پروتئین14 گرم
قند127 گرم
چربی اشباع شده14 گرم

استفاده از پودینگ برنج در وعده صبحانه بچه ها، علاوه بر این که مقدار قابل ملاحظه ای از انرژی روزانه را تامین می نماید، مواد مغذی بسیاری به بدن می رساند. اما زیاده روی در خوردن آن باعث چاقی و اضافه وزن بچه ها خواهد شد، بنابراین در مصرف آن باید حد اعتدال رعایت شده و به هفته ای یک یا دو بار بسنده کرد.

pariha.com: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

malayro.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی

منبع: setare.com
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 75583

به "طرز تهیه پودینگ برنج برای بچه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ برنج برای بچه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید